0
Τη στιγμή που η Ελλάδα σπάει το ένα μετά το άλλο τα αρνητικά ρεκόρ σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό, κάποιοι φαίνεται πως δεν… βάζουν μυαλό με τίποτα. 

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο, με τις ΜΕΘ στα νοσοκομεία να είναι ασφυκτικά γεμάτες, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που μπροστά στη βόλτα τους και το… ποτάκι τους δεν υπολογίζουν τίποτα.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν αρκετοί συμπολίτες μας που συνωστίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή (02.04), έτσι ώστε να πιούν τα ποτά τους με take away. Οι εικόνες είναι απογοητευτικές, καθώς σε πολλές περιπτώσεις ο κόσμος δεν φορά μάσκα, ενώ υπάρχει τεράστιος συνωστισμός σε πολύ μικρά τετραγωνικά.Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε επέμβαση από την ομάδα ΔΡΑΣΗ της αστυνομίας, η οποία έκανε εφόδους στα στενά στου Ψυρρή και σε άλλα σημεία στο κέντρο, έτσι ώστε να αποτρέψει τον συνωστισμό και να επιβάλει πρόστιμα σε όσους έχουν παραβεί τα μέτρα.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη. Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες πολίτες βγήκαν στην παραλία όπου πέρα από τη βόλτα και το περπάτημα, που είναι θεμιτά και απαραίτητα, παρατηρήθηκαν επίσης εικόνες συνωστισμού. Στο βίντεο που ακολουθεί, από την ιστοσελίδα GrTimes, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας…loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top