0
Έγκυρες πηγές μέσα από το ΓΕΝ επιβεβαιώνουν την κράτηση επτά ημερών στην οποία υπόκεινται υποχρεωτικά τα πληρώματα των υποβρυχίων (τώρα αποκαλύπτεται ότι η κράτηση αφορά και τα πληρώματα των σκαφών επιφανείας) που αρνούνται να εμβολιαστούν ακόμα και αν προσκομίζουν μοριακό τεστ ότι είναι αρνητικοί σε κορωνοϊό.

Όπως αποκαλύπτουν οι πηγές έχει εμβολιαστεί μέχρι στιγμής το 50% των πληρωμάτων, ενώ υπάρχει ένα ποσοστό 50% που δεν θέλει να εμβολιαστεί και το πιέζουν με επταήμερη κράτηση για να πετύχουν το ποσοστό που θέλουν. 

Όπως αναφέρουν οι πηγές αυτές: «Προκειμένου να μην παρατηρηθούν προβλήματα κατά τη διάρκεια του πλου και με σκοπό να μην διαταραχθούν οι αποστολές που αναλαμβάνουν τα πολεμικά πλοία, όσοι εκ των αξιωματικών και υπαξιωματικών δεν εμβολιάζονται, τίθενται σε προληπτική καραντίνα επτά ημερών μέσα στο πλοίο όπου υπηρετούν προ του απόπλου».

Σε κοινή επιστολή που έστειλαν στο defencenet.gr πληρώματα τριών υποβρυχίων και δυο σκαφών επιφάνειας αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι:

«Αρχικά να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε αρνητές του εμβολιασμού, είμαστε αρνητές της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας. Μια ελευθερία την οποία ορκιστήκαμε να υπερασπιζόμαστε όταν «υψώναμε την δεξιάν» μερικά χρόνια πριν.

Μια ελευθερία η οποία σαφώς καταπατάται σύμφωνα με το ψήφισμα του συμβουλίου της Ευρώπης  υπ΄αριθ. 2361 στο οποίο αναφέρεται ότι «οι πολίτες να ενημερωθούν ότι οι εμβολιασμοί ΔΕΝ είναι υποχρεωτικοί και ότι κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί πολιτικά κοινωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί ο ίδιος», (παράγραφος 7.3.1) και ότι «δεν θα κρίνεται αρνητικά επειδή δεν έχει εμβολιαστεί» (παράγραφος 7.3.2). Δεν είναι δυνατόν να «φυλακίζεται», να «τιμωρείται» και να «περιθωριοποιείται» όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε θεατές σ ένα θέατρο του παραλόγου καθώς όλα τα «προβλεπόμενα» υγειονομικά μέτρα εφαρμόζονται αποκλειστικά σ εμάς που δεν έχουμε εμβολιαστεί, καίτοι είναι γνωστό τοις πάση ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ καθιστά κάποιον απρόσβλητο από τον υιό. Ένας εμβολιασμένος μπορεί ακόμα να προσβληθεί και κατά συνέπεια να μεταδώσει την ασθένεια σε κάποιον άλλον.

Άρα ακόμα κι αν εμβολιαστεί κανείς μπορεί να φέρει τον υιό στο πλοίο μολύνοντας και το υπόλοιπο πλήρωμα. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα υγειονομικά μέτρα θα είχαν νόημα μόνο εάν εφαρμοζόταν ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού, και όχι αποκλειστικά και μόνο στο ανεμβολίαστο. Είναι η εντελώς αδικαιολόγητη και παράτυπη εκ μέρους της ηγεσίας ΔΙΑΚΡΙΣΗ εις βάρος μας, αυτή που προκαλεί την αγανάκτηση μας». 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top