0
Αναπάντεχες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», με συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα που οδηγούν τους ήρωες στο Διαφάνι στην κάθαρση. 

Η συνέχεια στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς. Η τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών» είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, με τα spoiler να λένε ότι οι τρεις αδελφές Σταμίρη και οι σύντροφοί τους θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τις δραματικές προκλήσεις της μοίρας.

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και η «Ελένη» Μαρία Κίτσου με την «Δρόσω» Δανάη Μιχαλάκη μίλησαν σε podcast στην πλατφόρμα Soundis για το φινάλε της δεύτερης σεζόν, το πώς θα γυριστούν τα επεισόδια, αλλά και για την πιθανότητα της τρίτης σεζόν για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» σχολιάστηκε το θέμα με τον σκηνοθέτη και τις αδελφές Σταμίρη να δίνουν μίνι spoiler. Η Μαρία Κίτσου, που ερμηνεύει τον ρόλο της Ελένης Σταμίρη είπε: «Δίνοντας ένα άτυπο δικό μου spoiler, φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος και θα αποκαλυφθούν τα πάντα». Για να συμπληρώσει η Δανάη Μιχαλάκη, που ερμηνεύει τον ρόλο της Δρόσως Σταμίρη: «Πρέπει να ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο». Η Μαρία Κίτσου είπε ότι «θα γίνει χαμός, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου» στα επόμενα 60 επεισόδια και κλείνουν τα ζητήματα. Σήμείωσε δε ότι τα σενάρια φτάνουν στους ηθοποιούς σχεδόν την τελευταία στιγμή και «τα τελευταία επεισόδια δεν θα τα ξέρει άνθρωπος. Θα μας κλείσουν στο στούντιο για μία εβδομάδα».

Τη σκυτάλη πήρε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος λέγοντας: «Τους έχω πει ότι κανείς δεν θα ξέρει. Μόνο τρεις άνθρωποι, ενδεχομένως και κάποιοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν σε σκηνές. Οι περισσότεροι άλλοι ρόλοι θα πάρουν το σενάριο on the day, είδικά για τα 16 τελευταία επεισόδια».

O Λευτέρης Χαρίτος είπε για την τρίτη σεζόν: «Για την 3η σεζόν ήμουνα πολύ αρνητικός, όπως ξέρετε, αλλά μετά τις γιορτές συνέβη κάτι μαγικό, εγώ το έζησα έτσι τουλάχιστον. Ποιος ξέρει, επειδή κλειστήκαμε, δεν είμαι και σίγουρος αλλά άλλαξε η σειρά. Έχω την αίσθηση ότι έγινε ένα πράγμα πολύ παράξενο. Νομίζω ανέβηκε πάρα πολύ η αγάπη του κόσμου μέσα στο μήνα Γενάρη». 

Σύμφωνα με τα spoiler, στη νέα τρίτη σεζόν τα βασικά ζητήματα των αδελφών Σταμίρη θα έχουν λύθεί και μία επόμενη θα διαδραματιστεί ανοίγοντας νέους κύκλους. Η πλοκή θα είναι ανάμεσα στο Διαφάνι και την Αθήνα και θα διαδραματίζεται  στην εποχή της χούντας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top