0
Οι μεθυσμένοι οδηγοί προκαλούν πολλά ατυχήματα αλλά δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τροχαίο με εμπλοκή… μαχητικού αεροσκάφους. Αυτό συνέβη στην Ουκρανία, στις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στο Vasilkov όταν ένας μηχανικός αεροσκαφών οδηγώντας μεθυσμένος ένα VW Touran, δεν… είδε το MiG 29 μπροστά του.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά το γεγονός είναι πως ο μηχανικός φέρεται να οδηγούσε σε ένα μέρος του αεροδρομίου, θέλοντας να φύγει, όταν η πορεία του σταμάτησε πίσω από ένα MiG-29 που ρυμουλκούταν. Μετά τη σύγκρουση, το μαχητικό αεροσκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες, κάτι που άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μετά το πραγματικά ιδιαίτερης «ομορφιάς» συμβάν.


Φυσικά εκτενείς ζημιές υπέστη και το Touran του μηχανικού, καθώς φαίνεται πως το μπροστινό μέρος σχεδόν εξαϋλώθηκε. Ο οδηγός του πάντως, από ότι λένε οι πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά- όπως και κανείς άλλος από τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα αλλά και στην κατάσβεση της φωτιάς που ακολούθησε. Ο οδηγός φυσικά τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες και πιθανότατα θα δυσκολευτεί να εξηγήσει αφενός γιατί ήταν μεθυσμένος μέσα σε στρατιωτική περιοχή, αφετέρου πως θα μπορέσει να αποκαταστήσει τις ζημιές σε ένα αεροσκάφος που κοστίζει περί τα 17 εκατομμύρια ευρώ. Χώρια που το συγκεκριμένο που καταστράφηκε, ήταν ένα από τα 16 που έχει η Ουκρανία σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top