0
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών μαζί με κλιμάκιο του Οργανισμού, για επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να ενημερωθεί ο τελευταίος για τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο Π.Αρκουμανέας δήλωσε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και εκτίμησε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων», προτρέποντας όλους να κάνουν υπομονή και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής που επιβάλλονται.

Τα μηνύματα που έστειλε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κατά τη συνάντηση με τον Ιερώνυμο μπορούν να ερμηνευτούν και ως προσπάθεια διατήρησης της «ειρήνης», καθώς οδεύουμε προς τη Μεγάλη Εβδομάδα και κυβέρνηση-Εκκλησία θα πρέπει να βρουν μία «χρυσή» τομή για το πως θα γίνουν οι λειτουργείες. Να θυμίσουμε πως οι Εκκλησίες ήταν κλειστές για τα Θεοφάνεια. 

Ο κ. Αρκουμανέας χαρακτηριστικά ευχαρίστησε την Εκκλησία «για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό».

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες πως σήμερα θα ανακοινωθούν κοντά στα 4.000 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει την κυβέρνηση στο να αναβάλει ακόμα περισσότερο τα σχέδια για άνοιγμα της αγοράς. 

Την ίδια ώρα σήμερα ανακοινώθηκαν 3586 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει την κυβέρνηση στο να αναβάλει ακόμα περισσότερο τα σχέδια για άνοιγμα της αγοράς. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top