0
Το βράδυ της Παρασκευής (12/3) ελεγκτές της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχώρησαν σε επιχείρηση σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, το οποίο εντοπίστηκε να λειτουργεί παράνομα με ζωντανή μουσική και θαμώνες.

Η ειδική επιχείρηση είχε σχεδιαστεί μεθοδικά με το κατάστημα να είναι υπό παρακολούθηση εδώ και καιρό εν μέσω lockdown. Είκοσι ήταν οι προσαγωγές των θαμώνων που πραγματοποιήθηκαν, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό, τόσο στους είκοσι θαμώνες όσο και στους δύο ιδιοκτήτες.


Στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Στους θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Να σημειωθεί ότι το πάρτι γινόταν κάθε Παρασκευή. Το μαγαζί βρίσκεται επί της οδού Λιοσίων, κοντά στον σταθμό Λαρίσης.

Δύο ημέρες μετά την έφοδο, που έκανε η Ελληνική Αστυνομία και το κλιμακίου ελεγκτών του υπουργείου Ανάπτυξης στο νυχτερινό κέντρο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OΡΕΝ παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του μαγαζιού. Δευτερόλεπτα μετά την έφοδο στο νυχτερινό κέντρο, οι θαμώνες παραμένουν σαστισμένοι στις θέσεις τους, ενώ οι ελεγκτές «κόβουν» τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του OPEN:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top