0
Μας έκανε και χάρη ο φονιάς “κοινωνικός αγωνιστής” Κουφοντίνας που αποφάσισε να φάει και να ζήσει όσα χρόνια του χει γράψει ο Θεός, καταγγέλλοντας, ως άλλη Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και ευχαριστώντας τους λίγους, ευτυχώς, παντελώς ανεγκέφαλους, δυστυχώς, που φωνασκούν στους δρόμους υπέρ του. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, όπως μαρτυρά και το περίφημο πανό πολιτικής νεολαίας, που καίγεται από πόθο να δεν την πλατεία Συντάγματος μετανομαζόμενη σε πλατεία “Κουφοντίνα”…

Θα σταματήσει λοιπόν ο “μέγας ήρωας” την απεργία διότι η δική του ζωή μετρά. Των άλλων… άστους να πάνε κατά Καπερναούμ μεριά. Θα δακρύσουν και οι αριστερές πέτρες στην χώρα της παρδαλής πορτοκαλιάς, νερατζιάς και ό,τι άλλο θέλετε. Ωστόσο η ουσία είναι αλλού.

Του Κουφοντίνα ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. Ο Κουφοντίνας – και ευτυχώς – ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ. Δεν πα να χτυπιούνται από μακάρια αυτο-απόλαυση οι οπαδοί και οι καθοδηγητές του… Η κυβέρνηση, προς τιμήν της, σε ένδειξη σεβασμού των ψυχών των αδικοχαμένων από τον εν λόγω “αγωνιστή” ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ, ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΕ.

Θα βγάλει λόγους ο Αλέξης της καρδιάς μας (ίσως και ο Γιάνης με το ένα “ν”), των αριστερών μνημονίων και των Πρεσπών. Θα δακρύσει και ο Φίλης που ήθελε να μπουκάρουν από τον Έβρο οι ορδές που μας έστελνε ο Ερντογάν και τις οποίος οι Στρατιωτικοί και οι “κακοί” Αστυνομικοί, οι “μπάτσοι”, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ στο ποτάμι, ευρισκόμενοι επί τόπου 48 ώρες το 24ωρο στο πόδι, αγωνιζόμενοι, κινδυνεύοντας από τα τουρκικά πυρά και τα λοιπά βλήματα των “καημένων”.

Ο Κουφοντίνας γιατί δεν έριχνε μια απεργία πείνας για να του επιτραπεί να πάει να φυλάξει τα σύνορα, αλήθεια; Που είναι ο “αριστερός πατριωτισμός”; Η ουσία είναι ότι ο Κουφοντίνας και ο “κουφοντινισμός” ηττήθηκαν. Κι αυτό το “κουφο”… αποτελεί ειρωνεία, περισσότερο από τραγική.

Ηττήθηκαν κατά κράτος και αυτό δεν αλλάζει. Μαζί του ηττήθηκε η αριστερά των ηρωοποιήσεων από τους αγωνιστές που ήθελαν να παραδώσουν τη Μακεδονία αναλόγως με τις επιθυμίες της Μόσχας (ΕΣΣΔ), μέχρι τον “πονάω”.

Αλήθεια κατήγγειλε κάποιος εξ ευωνύμων την στη μέση του δρόμου παράνομη σύλληψη Έλληνα πολίτη και την καταστροφή σταυρού και εικόνας που μετέφερε γιατί η ιδιότυπη εξωθεσμική “αστυνομία της σκέψης” που ανεχόμαστε, είχε πάρει το δικαίωμα με το ζόρι κι επειδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ και λόγο να δώσει σε κανένα δεν είχε; Ποιος είναι ο αρχιφασίστας είπαμε παιδιά τελικά;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top