0
Την ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωνε την παράταση του lockdown σε ένα άλλο σημείο της Αττικής και συγκεκριμένα κοντά στο σταθμό της Λαρίσης ετοιμαζόταν κορωνογλέντι σε νυχτερινό κέντρο με θαμώνες και τραγουδίστρια. 

Το μαγαζί λειτουργούσε κανονικότατα, με ζωντανή μουσική και θαμώνες και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, επ' αυτοφώρω βρέθηκαν 20 θαμώνες, μια τραγουδίστρια, σερβιτόροι και δύο αλλοδαποί «πορτιέριδες». Το κέντρο διασκέδασης παρακολουθούνταν επί μέρες. Μάλιστα, το εν λόγω κέντρο διασκέδασης έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό. Την επιχείρηση συνδράμει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ενώ όπως σχολίασαν στο ΑΠΕ -ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το τηλεφωνικό κέντρο 1520 για τις καταγγελίες τους καθώς η αντίδραση είναι άμεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top