0
Διαψεύδει το Λαϊκό Νοσοκομείο ότι σταμάτησε να δέχεται ασθενείς κορονοϊού κατά τη διάρκεια της εφημερίας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου, η εφημερία της Τρίτης, 23 Μαρτίου, ουδέποτε κατέρρευσε και ουδέποτε διακόπηκε. Στην ανακοίνωση τονίζεται, επίσης, ότι όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid και σε ασφαλείς συνθήκες. Ακολουθεί η ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Η εφημερία 23-24 Μαρτίου 2021 του ΓΝΑ Λαϊκό», για τη διαχείριση ασθενών Covid, ξεκίνησε με 19 κενές κλίνες σε σύνολο 86 απλών κλινών Covid που διαθέτει το Νοσοκομείο μας ενώ κατά τη διάρκεια της εφημερίας έγιναν 8 εξιτήρια.


Έγιναν 35 εισαγωγές ασθενών είτε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη Covid είτε ασθενών για τους οποίους αναμένεται το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου – και νοσηλεύονται ως «ύποπτα» περιστατικά. Ουδέποτε κατέρρευσε και ουδέποτε διακόπηκε η εφημερία και υπήρχε διαρκής παρακολούθηση αυτής. Αναληθώς αναφέρεται ότι στις 21:00 έκλεισε η εφημερία ή ζητήθηκε προστασία από υποστηρικτικά νοσοκομεία. Άλλωστε, στις 21:00 είχαμε ακόμη 12 κενές κλίνες.

Όλοι οι ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Covid σε ασφαλείς συνθήκες, υπό την φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων, που αποδομούν και υποβαθμίζουν το τεράστιο έργο και την αυτοθυσία του προσωπικού του νοσοκομείου μας, δημιουργεί αναστάτωση και φόβο τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στα υγειονομικά στελέχη. Και κάτι τέτοιο, είναι ανεπίτρεπτο στην πρωτοφανή μάχη που δίνουμε με την πανδημία».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top