0
Έντονες επιπλήξεις έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ομάδα «ΔΡΑΣΗ» της αστυνομίας ενώ μίλησε και με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη. 

Φυσικά, αφορμή για την παρέμβασή του αυτή αποτέλεσαν τα βίαια επεισόδια, τα οποία ξεκίνησαν με την κακοποίηση του πολίτη από τους αστυνομικούς της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» ενώ μεταξύ άλλων απέφεραν και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού με δεκάδες ταραξίες να τον ξυλοκοπούν.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επισκέφτηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τους επιτελείς του, ενώ ο ίδιος ζήτησε να μιλήσει με μέλη της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη λοιπόν απέστειλε αυστηρό μήνυμα και επέπληξε έντονα την ομάδα "ΔΡΑΣΗ", τόσο για το ότι έπεσαν με τις μοτοσικλέτες τους πάνω στους πολίτες, όσο και για το ότι εγκατέλειψαν τον 29χρονο ειδικό φρουρό και συνάδελφό τους, με αποτέλεσμα να ξυλοκοπηθεί και από θαύμα να αποφύγει το μοιραίο. 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  συμπλήρωσε μάλιστα πως δεν θα ανεχθεί κανένα άλλο περιστατικό που θα δείξουν ασέβεια και κατάχρηση εξουσίας απέναντι στους πολίτες και τους ζήτησε να λειτουργούν στο πλαίσιο των νόμων και με σεβασμό.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top