0
Ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί σχετικά με την απόσπαση δεκάδων αστυνομικών για την 24ωρη φύλαξη του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, καθώς ένας από τους λόγους της αυξημένης φύλαξής του είναι για «να μην τον δολοφονήσει η 17 Νοέμβρη».

Πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Ραφήνας αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής έχει 24ωρη φύλαξη στο σπίτι του για την οποία αποσπούνται 9 περιπολικά και 14 αστυνομικοί από 7(!) Α.Τ. κι αυξημένη επιτήρηση στα γραφεία του, όμως ή υπόθεση φαίνεται να έχει ακόμα πολύ «ζουμί».

Όπως αποκάλυψε το Sputnik, εκτός από την μόνιμη φρούρηση της οικίας του από περιπολικά, ο Μένιος Φουρθιώτη συνοδεύεται σε εικοσιτετράωρη βάση από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων, δηλαδή έχει στην διάθεσή του 3 αστυνομικούς, και ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο! 

Τα μέτρα αυτά συνοδευτικής προστασίας ξεκίνησαν από τις 26 Μαρτίου 2020, με την 1519/20/1065888 του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με την διάθεση ενός αστυνομικού, και μετά από μια σειρά νέων αιτημάτων του Μένιου Φουρθιώτη έφτασαν στον τελικό αριθμό.


Μάλιστα σε νέο αίτημα του προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο κοινοποιεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ο παρουσιαστής ζητά την διάθεση 8 αστυνομικών, 2 αυτοκινήτων και 2 μοτοσυκλετών, φρουρά δηλαδή που δεν διαθέτει ούτε το Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης! 

Και για να ολοκληρωθεί ο παραλογισμός, ως λόγο γι’ αυτή την απαίτησή του προβάλει τον ισχυρισμό ότι κινδυνεύει να δολοφονηθεί από μέλη της φυλακισμένης & διαλυμένης προ 20ετίας τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη»!!!


Γιατί άραγε τέτοιο άγχος στην κυβέρνηση με τον κ. Φουρθιώτη, τη στιγμή που δημοσιογράφοι που έχουν δεχθεί τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος τους με τραυματίες κι έχουν βγει προκηρύξεις ειδικά γι' αυτούς δεν τους έχει παρασχεθεί ούτε καν αυξημένη επιτήρηση (δηλ. να περνάει που και που ένα περιπολικό από το σπίτι τους) πόσο μάλλον συνοδεία. 

Αλλά εκτός της περίπτωσης Φουρθιώτη υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που η επιλογή αστυνομικής φύλαξης από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γίνεται με τουλάχιστον περίεργα κριτήρια. Πχ ο κ.Τσιόδρας διαθέτει αστυνομική συνοδεία, ενώ η Πρόεδρος Εφετών που έχει καταδικάσει σωρεία τρομοκρατικών οργανώσεων δεν διαθέτει ούτε μισό αστυνομικό!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top