0
Ο Χασάν Οζκάν- γιός του Φερρούχ Οζκάν (γνωστού για τις παράφρονες δηλώσεις του), προβάλλεται στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως «ειδικός για την Ελλάδα».

Ειναι αυτός που στο πρόσφατο παρελθόν έλεγε πως η ελληνική κυριαρχία στην Θράκη είναι αμφισβητούμενη,.

Επίσης για το θέμα των εξοπλισμένων νησιών που ενοχλούνε την Τουρκία είχε πει τα εξής, όπως αναφέρουν και τα tourkikanea.gr

"Έτσι ο μόνος δρόμος της Τουρκίας είναι η de facto δημιουργία καταστάσεων και η πλήρωση του νομικού κενού.

Η Τουρκία βάσει διεθνούς δικαίου έχει αυτό το δικαίωμα.

Όπως στην Συρία αποφασίσαμε μόνοι μας έτσι και στο θέμα των νησιών αν δεν βρούμε ομόλογο στο τραπέζι και αν μπλοκαριστεί η διπλωματία, τότε όπως έχει αναφέρει και ο κύριος ΠτΔ μας πολλές φορές, τότε θα αποφασίσουμε μόνοι μας”.

Τώρα  αναφερόμενος στη διαμαρτυρία των Πακιστανών ενάντια στην Ινδία στην Αθήνα γράφει: 

«Μπράβο στους αδερφούς μας Πακιστανούς. Κυμάτισαν την σημαία με το φεγγάρι και την ημισέληνο στους δρόμους της Αθήνας».

Εννοεί την ημισέληνο με το φεγγάρι που παραπέμπει στο Ισλάμ και είναι κοινή στις σημαίες της Τουρκίας, του Πακιστάν και του δήθεν Καμσίρ…

Μπράβο λοιπόν στους αδερφούς της Τουρκίας στην Αθήνα…
Στο μεταξύ κοινή άσκηση ειδικών δυνάμεων πραγματοποιούν από κοινού Τουρκία και Πακιστάν με την επωνυμία Ατατούρκ 2021”. Η άσκηση ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20/2.

Ένδιαφέρον σημείο στο βίντεο  οι Τούρκοι και οι Πακιστανοί καταδρομείς κραυγάζουν τα σκληροπυρηνικά ισλαμιστικά συνθήματα   Τεκμπίρ &  Αλλάχ ου Ακμπάρ.

Στα πλαίσια της άσκησης εκτελούνται καθήκοντά αντιτρομοκρατικού αγώνα, σύγκρουσης εκ του σύνεγγυς, έρευνας και διάσωση, δύναμης πυρός και τεχνικές ελιγμών.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top