0
Διαστάσεις ομαδικού βασανιστηρίου του πληθυσμού λαμβάνουν πλέον οι κυβερνητικές αποφάσεις για τον «περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού» καθώς την απόλυτη αποτυχία του lockdown και το αδιέξοδο της πολιτικής τους, κάτι που είχε καταδείξει ο καθηγητής Ιατρικής και Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ Γιάννης Ιωαννίδης, την διαδέχονται ασυνάρτητες αποφάσεις νέων περιοριστικών μέτρων.

Με 1.151 θετικές διαγνώσεις κορωνοϊού και με τις 612 περιπτώσεις στο σύνολο της περιφέρειας και τον κεντρικό τομέα της Αθήνας θέλουν πάλι «να μικρύνουν την αλυσίδα» που έχουν φορέσει εδώ και 11 μήνες στο λαιμό των πολιτών, μια πανηγυρική απόδειξη της αποτυχία τους.

Και όλα αυτά μετά την έναρξη των εμβολιασμών! Οι οποίοι υποτίθεται ότι θα έφερναν την σωτηρία, αλλά φευ!

Ο περιβόητος καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας και οι άλλοι «ειδικοί» που επικαλείται η κυβέρνηση επιτίθενται στοχευμένα σε αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν (έχουν βάλει στο μάτι το υγειονομικό προσωπικό που σε μεγάλο ποσοστό αρνείται να κάνει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech που ευθύνεται για τόσες παρενέργειες.

Η οικονομία έχει καταστραφεί εντελώς και πλέον έχουμε περάσει στο στάδιο του βασανισμού των πολιτών, χωρίς, το τονίζουμε, να υπάρχει καμία ένδειξη που να λέει ότι «τα lockdown σώζουν».

Και αυτό αφορά όλη την ΕΕ και όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση είναι τραγικότερη όλων.

Eνώ είναι σαφές ότι οι περιοχές που κατοικούνται από πρώην και νυν παράνομους μετανάστες και Ρομά σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα «σέρνουν» τον χορό της μετάδοσης της ασθένειας, η κυβέρνηση αρνείται να καταδείξει τους υπεύθυνους, βασανίζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό και καταδικάζοντάς τον σε οικονομική και κοινωνική καταστροφή.,

Όπως ακριβώς είχε πει ο καθηγητής Επιδημιολογίας Γιάννης Ιωαννίδης («μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχουμε 5.000-10.000 νεκρούς λόγω των lockdown») τα μέτρα που λαμβάνονται αυτοτροφοδοτούν την πανδημία.


Τώρα ετοιμάζονται για ακόμη πιο σκληρά μέτρα, χωρίς να ξέρουν πού βαδίζουν και χωρίς να ξέρουν τι κάνουν.

Όσο για το εμβόλιο  των Pfizer/BioNTech και τα αποτελέσματα του εμβολιασμού στο Ισραήλ ο Γκάμπι Μπάρμπας ερευνητής στο επιστημονικό ινστιτούτο Weiszmann, στο Τελ Αβίβ, εξηγεί την εν μέρει αποτυχία του προγράμματος εμβολιασμού σε ότι αφορά την ανοσία του πληθυσμού:

«Το έμμεσο αποτέλεσμα είναι όταν ένα μέρος το πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, δημιουργείται ένα επιδημιολογικό φράγμα το οποίο μειώνει τη μεταδοτικότητα (…) Όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι πιο δύσκολο να εκτιμηθεί.

Γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο μειώνει τον κίνδυνο νόσησης, (…) όμως δεν γνωρίζουμε αν μειώνει και τη μεταδοτικότητα. 

Ο αριθμός των ατόμων που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό δεν έχει μειωθεί πραγματικά εδώ και ενάμιση μήνα.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν τηρείται το lockdown ή επειδή το εμβόλιο δεν μειώνει τη μεταδοτικότητα; Κανείς δεν μπορεί να πει προς το παρόν».

Και στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί το 60% σχεδόν του πληθυσμού!


Κάποιος να σώσει την Ελλάδα;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top