0
Στο φως της δημοσιότητας το ΦΑ που καίει τον Μαρινάκη. «Με εμπόδισε να φύγω και με εξύβρισε» γράφει ο Σιδηρόπουλος. Δείτε αναλυτικά τι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ που κινδυνεύει με τιμωρία.

Η «Δίκη στο Open» αποκάλυψε το ακριβές  περιεχόμενο του φύλλου αγώνα της αναμέτρησης Ολυμπιακού-Άρη.

Αναλυτικά αναφέρει ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. 

Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. 

Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια».

Δεν έγραψε τίποτα ο παρατηρητης

Σύμφωνα με την «Δίκη στο Open» ο παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης δεν αναφέρει τίποτα όσον αφορά το περιστατικό που περιγράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Σιδηρόπουλος. Επίσης όπως όλα δείχνουν αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ορίστηκε για φέτος παρατηρητής. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top