0
Σοβαρά προβλήματα υγείας και προστριβές με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της φαίνεται να οδήγησαν τη 39χρονη αισθητικό να εξαφανιστεί από την Καλλιθέα και να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Δεριγνύ για δέκα μήνες. 

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες, εκείνη δεν ήταν η πρώτη φορά που η 39χρονη έφευγε από το σπίτι της. Κάθε φορά που η αισθητικός εξαφανιζόταν, η οικογένεια κατάφερνε να την εντοπίζει και να την επαναφέρει στην οικογενειακή εστία, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, όπου έφυγε από το σπίτι της στην Καλλιθέα και τα ίχνη της χάθηκαν.


Αμεσως σήμανε συναγερμός.  Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Γραμμή Ζωής για την 39χρονη αισθητικό, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ήταν εκατοντάδες. Πολλές από τις μαρτυρίες που έφτασαν στη Γραμμή Ζωή, έδειχναν το ίδιο σημείο και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για τον εντοπισμό της 39χρονης. 

Με μια συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, η 39χρονη αισθητικός, που είχε εξαφανιστεί από την Καλλιθέα, εντοπίστηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στον Αγιο Παντελεήμονα. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top