0
Επεισοδιακά κατέληξε ο έλεγχος για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων που έκαναν δύο αστυνομικοί σε λεωφορείο επί της Ποσειδώνος και τον οποίο κατέγραψε η κάμερα του Star και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββάτου.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα της ΕΛ.ΑΣ λοιπόν μπήκαν για να ελέγξουν αν οι επιβάτες που εκείνη την ώρα ήταν λιγοστοί, είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την μετακίνησή τους.
«Θέλω να κατέβω»

Μόλις όμως μπήκαν στο λεωφορείο από την μεσαία πόρτα που ήταν και η μοναδική που ήταν ανοιχτή, μία κοπέλα που καθόταν στις πίσω θέσεις, σηκώθηκε και κινήθηκε προς την έξοδο.


Ο αστυνομικός της ζητάει να δείξει το μήνυμα και τότε η κοπέλα, η οποία φοράει μάσκα, λέει «εγώ θέλω να κατέβω, σας παρακαλώ», με τον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ να προσπαθεί ξαφνιασμένος να την συγκρατήσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.


Η κοπέλα συνέχισε να λέει «θέλω να κατέβω, τι κάνετε;». Εκείνος της απαντά «όχι, τι κάνετε, τον έλεγχο να κάνουμε», την ώρα που και οι δύο βρίσκονται εκτός του οχήματος.

Τότε η κοπέλα τρέχει για λίγα μέτρα και… δραπετεύει από τον αστυνομικό που εξακολουθεί να είναι ξαφνιασμένος και μονολογεί «καλά θα μας τρελάνει ρε;»


Όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ, δεν την κυνήγησαν, καθώς φοβήθηκαν μην προσπαθήσει να περάσει τρέχοντας την Λεωφόρο Ποσειδώνος και σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top