0
Βολές κατά του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», εξαπέλυσε γνωστή τραγουδίστρια, η οποία με μία οργισμένη ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως αρνήθηκε να δώσει το «παρών».
Ο λόγος για τη γνωστή σε όλους Μαντώ, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο εξήγησε πως αρνήθηκε να συμμετάσχει σε επεισόδιο  του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», καθώς η παραγωγή αρνήθηκε να την πληρώσει.



«Έχουμε εντολή από το σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών να μη συμμετέχουμε σε εκπομπές όπου μας καλούν να τραγουδήσουμε χωρίς αμοιβή, κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει φυσικά πολλά χρόνια πριν. Στο εξωτερικό οι καλλιτέχνες αμείβονται, είτε είναι ηθοποιοί, είτε είναι τραγουδιστές, είτε είναι μουσικοί, πάντα αμείβονται όταν συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα διότι συνεισφέρουν στην επιτυχία της εκπομπής και κατ’ επέκταση και του καναλιού», είπε αρχικά η Μαντώ.


Στη συνέχεια η Μαντώ πρόσθεσε: «Αυτό θεσπίστηκε επιτέλους και στη χώρα μας, ειδικά τώρα με την καραντίνα και λόγω του ότι οι τραγουδιστές και γενικότερα ο κλάδος αυτός δεν έχει εισοδήματα αυτή την περίοδο, ήταν μια ευκαιρία να γίνει αυτή η αλλαγή και να ξεκινήσουν τα κανάλια να αμείβουν τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε μουσικές εκπομπές. Γι’ αυτό κι εγώ ζήτησα μια συμβολική αμοιβή, μου το αρνήθηκαν, οπότε δεν θα συμμετέχω. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα αμοιβής και δε προβλέπεται κάτι τέτοιο για τους καλεσμένους».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top