0
Μια ασήμαντη αφορμή που στο μυαλό του δολοφόνου γιγαντώθηκε και τον έκανε να σηκώσει το πιστόλι των 7,65 χιλιοστων και να εκτελέσει την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, φέρεται να κρύβεται πίσω απο τη ματωμένη ιστορία των εορτών. 

Με απλά λόγια, οι profilers του Ανθρωποκτονιών, μιλούν για μια υπόθεση που θυμίζει την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, αφού ο δράστης, δεν αποκλείουν το σενάριο, να είχε άσβεστο μίσος για το θύμα με φόντο κάποιο προσωπικό κίνητρο που όμως είχε φανταστεί στο μυαλό του χωρίς πιθανότατα ο 60χρονος υπάλληλος ή η οικογένεια του να γνώριζαν κάτι για αυτό.

Για παράδειγμα οι αστυνομικοί, θέλοντας να τονίζουν εμφατικά την ακραία αυτή εκδοχή, αναφέρουν οτι δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε διαπληκτιστεί με τον 60χρονο υπάλληλο στον δρόμο και στο αβυσσαλέο του μυαλό, ενα ασήμαντο συμβάν να γιγαντώθηκε και να απελευθέρωσε τα ένστικτα του δολοφόνου που έκρυβε μέσα του πνίγοντας τις ημέρες των εορτών στο αίμα και το πένθος την οικογένεια του 60χρονου.
Έτσι, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών με μια «βουτιά» στο πρόσφατο παρελθόν του θύματος, ψάχνουν, οπως χαρακτηριστικά λένε, τις μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες της ζωής του, ενώ αναζητούν απο την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τηλέφωνα που έκανε ή δέχτηκε το τελευταίο διάστημα ο 60χρονος για να συνθέσουν το παζλ. Τέλος φέρεται να έχουν καρέ απο ένα ύποπτο όχημα που απομακρύνεται απο το σημείο το οποίο πιθανότατα ανήκει στον δράστη και προσπαθουν να βρουν λεπτομέρειες για να το ταυτοποιήσουν.

Η υπόθεση όπως λένε έχει ακομα δρόμο καθώς το γεγονός οτι το θύμα ηταν ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, της διπλανής πόρτας «καθαρός» χωρίς «παρελθόν» δυσκολεύει την έρευνα, σε ότι έχει να κάνει με το κίνητρο του δολοφόνου. Το σίγουρο είναι οτι ο μυστηριώδης εκτελεστής που έστησε καρτέρι στο υπογειο παρκινγκ του Κέντρου Υγείας προπαραμονή Χριστουγέννων και άδειασε το πιστόλι των 7.65 χιλιοστών στο κεφάλι του 60χρονου, τον αιφνιδίασε καθώς δεν περίμενε την επίθεση και δεν προλαβε να αντιδράσει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top