0
Δύο νέες κλίνες ΜΕΘ διαθέτει πλέον το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» με πρωτοβουλία του Γιάννη Πάριου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε γνωστοποιήσει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι τα έσοδα από τον νέο του διπλό δίσκο «Αχ Αγάπη... Αχ Έρωτα» θα διατεθούν για να δημιουργηθούν οι δύο κλίνες ΜΕΘ στο «Μεταξά».

Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιάννη Πάριο ήρθε σε μια χρονική στιγμή που το σύστημα Υγείας δέχεται έντονη πίεση λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. Οι δύο νέες κλίνες ΜΕΘ στο αντικαρκινικό νοσοκομείο του Πειραιά παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021.

Εκτός από τον Γιάννη Πάριο, παρόντες ήταν η Μαργαρίτα Μάτσα (CEO της MINOS EMI/UNIVERSAL), ο Δημήτρης Παπαδάτος (Διευθυντής πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ), ο Βαγγέλης Σπάρταλης (Γενικός Διευθυντής Oμίλου Real Group), ο Χαράλαμπος Τουμπέκης (Διοικητής του νοσοκομείου «Μεταξά») και ο Σαράντης Ευσταθόπουλος (Υποδιοικητής).

Οι δύο νέες κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Μεταξά» - Δωρεά των Γιάννη Πάριου, ΜΕΒΓΑΛ, MINOS EMI/UNIVERSAL, REAL NEWS και E.Δ.Ε.Μ © Μανώλης Χιώτης

Οι δύο κλίνες ΜΕΘ στο «Μεταξά» είναι δωρεά των Γιάννη Πάριου, ΜΕΒΓΑΛ, MINOS EMI/UNIVERSAL, REAL NEWS και E.Δ.Ε.Μ. Το διπλό άλμπουμ «Αχ Έρωτα... Αχ Αγάπη»  κυκλοφόρησε στις 20 Δεκεμβρίου, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να δίνονται για την ενίσχυση του ΕΣΥ και τη δημιουργία των δύο μονάδων για τη φροντίδα ασθενών στο αντικαρκινικό νοσοκομείο.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Γιάννης Πάριος δωρίζει τα έσοδα από δισκογραφική του δουλειά, καθώς από τα «Νησιώτικα» που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου 20 χρόνια και γνώρισαν τεράστια επιτυχία, ο ίδιος δεν έλαβε χρήματα, προκειμένου να δημιουργηθεί το γήπεδο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάρο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top