0
O διακεκριμένος καθηγητής πνευμονολογίας, Σπύρος Ζακυνθινός που αποχώρησε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, μίλησε αποκλειστικά στο Οpen TV και ήταν χείμαρος καθώς κατήγγειλε παρεμβάσεις εκ των... έξω.

«Υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις στην επιτροπή που εμένα τουλάχιστον δεν μου άρεσαν και που κατάλαβα ότι υπάρχει μια επίδραση εκ των... έξω», κατήγγειλε ο κ. Ζακυνθινός και τόνισε: 

«Όταν η Επιτροπή λέει ότι πρέπει να γίνουν 1 εκατομμύριο τέστ στον πληθυσμό και η κυβέρνηση λέει έχω μόνο 1.000 τέστ, τότε η Επιτροπή αναγκάζεται να πάρει αποφάσεις μόνο με 1.000 τέστ».

Παράλληλα ο κ. Ζακυνθινός αναφέρει ότι αν η επιτροπή ακολουθεί τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας τότε γίνεται όπως λέει «συνένοχη», ενώ προσθέτει ότι υπήρξε αδικαιολόγητος εφησυχασμός.

Όπως αναφέρει μετά το δεύτερο lockdown υπήρξε εφησυχασμός και όχι προετοιμασία. Υπογραμμίζει ότι το lockdown είναι κίνηση απελπισίας. Όπως είπε έμπαιναν στη χώρα τουρίστες και εργάτες γης χωρίς έλεγχο.

Ο κ. Ζακυνθινός τόνισε ωστόσο ότι ο ΕΟΔΥ δεν κρύβει στοιχεία, μπορεί όμως όπως λέει να έχουν γίνει αμέλειες.   


Ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα στις 7 Δεκεμβρίου

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα  super markets. Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top