0
Σοκαρισμένοι δείχνουν οι… σκεπτόμενοι χρήστες του Twitter στην Τουρκία, αναφορικά με την άνοδο της πολεμικής ισχύς της Ελλάδας με την προσθήκη των Rafale.

«Δε νομίζω ότι θα κάνουμε πόλεμο με έναν οργανωμένο στρατό (σ.σ. όπως της Ελλάδας)», αναφέρoυν τουρκικοί λογαριασμοί στο Twitter.

Σύμφωνα με Tούρκους χρήστες του διαδικτύου, τα τουρκικά F-4 μπορεί να είναι καλά για τον βομβαρδισμό Κούρδων στα ορεινά της Τουρκίας όμως αν οι Έλληνες σηκώσουν Rafale τότε, όπως σημειώνουν οι Τούρκοι, τα τουρκικά F-16 και τα F-4 «δεν έχουν καμία τύχη».

«Τα F-4 και τα F-16 μας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα Rafale», σημειώνουν.


Οι Meteor που θα εξοπλίζουν τα ελληνικά Rafale αποτελούν ένα ισχυρότατο όπλο στα χέρια της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως οι Meteor αποτελούν ένα πανίσχυρο όπλο που αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ήδη από το 2015 κατά τη διάρκεια της ΝΑΤΟικής αεροπορικής άσκησης Tiger Meet η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ικόνιο της Τουρκίας, οκτώ μαχητικών F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας αντιμετώπισαν μια τετράδα Γαλλικών Rafale C/D.

Και τα οκτώ μαχητικά των Τούρκων καταρρίφθηκαν εικονικά από τα γαλλικά μαχητικά.

Μάλιστα τα τουρκικά F-16 καταρίφθηκαν όλα με Meteor, πριν καν οι Τούρκοι προλάβουν να αντιδράσουν.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top