0
Εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη στον Ασπρόπυργο τις τελευταίες 24 ώρες με συνεχείς διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες εκατοντάδων πολιτών που διαμαρτύρονται για το lockdown, διότι υποστηρίζουν ότι: 

«Δεν υπάρχουν περισσότερα κρούσματα στην περιοχή μας απ'ότι σε άλλες περιοχές» αλλά το κάνουν «Για να μεταφέρουν παράνομους μετανάστες σε νέες δομές χωρίς να υπάρχει αντίδραση».

Εχθές είχε «διαρρεύσει» από την ΕΛ.ΑΣ. ότι επρόκειτο για «Ρομά», άλλωστε κανένα τηλεοπτικό δίκτυο δεν έχει πλησιάσει την περιοχή, αλλά οι εικόνες που μεταδίδονται διαψεύδουν αυτό τον ισχυρισμό και είναι σαφές ότι είναι κάτοικοι της περιοχής ή τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι «Ρομά».


Πολίτες με ελληνικές και βυζαντινές σημαίες συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας που επιχείρησαν να διαλύσουν την συγκέντρωση και ελικόπτερα της αστυνομίας πετούν επάνω από τον χώρο κατευθύνοντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος και νομικός Γεωργία Μπιτάκου που βρέθηκε στην περιοχή, στις διαδηλώσεις συμμετέχουν και μητέρες με μικρά παιδιά.

Δείτε:


 





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top