0
Ξέραμε από την αρχή πως το 2020 θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Βέβαια αλλιώς το είχαμε εμείς στο μυαλό μας, αλλιώς το σύμπαν που προφανώς άκουσε τις ευχές και τα σχέδιά μας, κι έσπευσε να τα κάνει όλα άνω κάτω. 

Όλες οι ατυχίες και οι «συμφορές» ωστόσο ξεκινούν από ένα κακό που έχει κατακλύσει τον πλανήτη και αυτό δεν είναι άλλο, από την πανδημία που μας έχει πλήξει.

Ωστόσο παρά τις διάφορες ατυχίες εμείς εξακολουθούμε να ελπίζουμε και να είμαστε αισιόδοξοι, διαφορετικά θα καταλήξουμε να φοράμε εκείνη την κατά τα άλλα όμορφη λευκή ποδιά που δένει με τα χέρια πίσω, και όχι δεν το θέλουμε για κανέναν συνάνθρωπό μας αυτό. Και αφού κάνουμε θετικές σκέψεις συμβαίνουν και κάποια όμορφα γεγονότα, τα οποία δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ορισμένες φορές.

Ένα από αυτά είναι και η συνάντηση αυτή που αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον τελικό του J2Us. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο παρουσιαστής, στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου, μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς, είναι η live εμφάνιση της Άννας Βίσση. Η εμφάνιση της Άννας, σε ένα show που κριτής είναι η Δέσποινα Βανδή.

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό; Η συνάντηση που όλοι περιμέναμε τόσα χρόνια είναι γεγονός. Τα δύο «Β» του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος, θα συναντηθούν για πρώτη φορά, και δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ ανυπομονούμε.

Δείτε όσα είπε ο παρουσιαστής παρακάτω. Μέχρι τότε το ερώτημα είναι ένα: Βίσση ή Βανδή;




Δείτε φωτογραφίες:









loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top