0
Απρόσμενη ήταν η τροπή, που πήρε ένας έλεγχος των αστυνομικών αρχών που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (21/12) σε κατάστημα του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinionews.gr, γύρω στις 9 το βράδυ αστυνομικοί έπειτα από καταγγελία που έγινε πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο σύμφωνα με αυτή οι εργαζόμενοι δεν φορούσαν μάσκες για τον κορωνοϊό.

Αυτό όπως αποδείχτηκε ίσχυε. Στην συνέχεια ο υπεύθυνος του καταστήματος και με βάση πάντα το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας αντέδρασε έντονα στον έλεγχο, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να επικρατήσει πανδαιμόνιο , καθώς ο ίδιος εξύβρισε τους αστυνομικούς αρχικά ενώ στην συνέχεια αντιστάθηκε της σύλληψης.

Έπειτα ανέβηκε στο πατάρι του καταστήματος, όπου και πήρε έναν μπαλτά, με τον οποίο και απείλησε τους αστυνομικούς. Αυτό είχε σαν συνέπεια να υπάρξει έντονη κινητοποιήση της Αστυνομίας, με τον ευέξαπτο καταστηματάρχη να συλλαμβάνεται και στην συνέχεα να οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Εκεί σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, για τα αδικήματα της απειλής, της απείθειας, της παράβασης του νόμου περί όπλων, αλλά και της βίας κατά δικαστικών προσώπων. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top