0
Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο (12/12), ο γιατρός Ανδρέας Φικιώρης που είχε γίνει γνωστός από τα σκευάσματα που προωθούσε σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Ανδρέας Φικιώρης πέθανε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Ο εκλιπών είχε δηλώσει ότι είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, αλλά είχε ασχοληθεί με εναλλακτικές θεραπείες, όπως το «νερό με όζον» τις οποίες και προωθούσε σε τηλεοπτικές εκπομπές.


Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια ο γιατρός αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Για το θάνατο του Ανδρέα Φικιώρη εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

Αγάπησε με πάθος την οικογένεια του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top