0
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία 51χρονου επιχειρηματία στη Χαλκίδα. 


Πρόκειται για τους μη συλληφθέντες (αναζητούνται κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης), υπηκόους Συρίας:

(Επ.) HOURAN (Ον.) YOUSEF του AHMAD και της KHADOUJ , γεν. την 01-06-1974 στη Συρία:


(Επ.) ISSA (Ον.) BAYMAN του KHALED και της AL YAH , γεν. την 10-02-1993 στη Συρία:


Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της ληστείας κατά συναυτουργία και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί της 12ης Νοεμβρίου βρέθηκε νεκρός, εντός της οικίας του σε περιοχή της Χαλκίδας, ένας 51χρονος πολύ γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.

Η ανθρωποκτονία είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ ο θάνατος του θύματος προήλθε από ασφυξία.

Το θύμα είχε κλείσει ραντεβού με τους δύο δράστες την μοιραία νύχτα, οι οποίοι μετέβησαν στην Χαλκίδα από την Αθήνα, όπου διέμεναν, τους παρέλαβε με το αυτοκίνητό του και τους οδήγησε ο ίδιος στο σπίτι του, γι’ αυτό και τα σκυλιά του δεν αντέδρασαν.

Από την οικία του θύματος, οι δράστες αφαίρεσαν μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι χειρός και κοσμήματος, ενώ κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 51χρονου, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας.

Οι δύο δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας μέσω Βορείου Αιγαίου, ενώ ο ένας εξ αυτών, είχε συλληφθεί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, τον Μάιο του 2019, σε περιοχή της Αττικής.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top