0
Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της από 16 Μαίου 2017, υπόσχεση του για “επιστροφή αναδρομικών και νέο μισθολόγιο”.

Προς το παρόν πάντως έχουμε μείνει στο 2014, όταν ο κ.Μητσοτάκης ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητούσε να μάθει εγγράφως ποια ήταν “τα προνόμια και οι παροχές των στρατιωτικών”. Τον είχε ευτυχώς φρενάρει ο τότε ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος.


Η υπενθύμιση της ΠΟΕΣ:

ΘΕΜΑ : Υποσχέσεις για Μισθολόγιο


ΣΧΕΤ : Το από 16.5.2017 twitter σας


Αξιότιμε κε Πρόεδρε.

Ήταν 16 Μαΐου 2017 (προεκλογικά) όταν δημοσιεύσατε στο twitter σας την κάτωθι ανακοίνωση/δέσμευση/υπόσχεση, συνοδευόμενη με φωτογραφία σας με στρατιωτικούς:

 

Ήδη τα οφειλόμενα αναδρομικά επιστράφηκαν τη 14η.12.2018. Πέρασαν τρία (3) έτη και εσείς μόνο, πλέον, έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε την υπόσχεσή σας.

Οφείλουμε στο σημείο αυτό να σας γνωρίσουμε ότι, το τελευταίο διάστημα, για άλλα μείζονα για τις/τους στρατιωτικούς θέματα (ιδέτε ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, μετακίνησης προσωπικού, συνυπηρέτησης συζύγων στρατιωτικών, μετεγγραφές φοιτητών αδελφών σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών, αποζημίωσης προσωπικού που απασχολείται στα ΚΥΤ, λήψης tests για covid-19 κλπ), οι ευθύνες έχουν γίνει μπαλάκι του πινγκ πονγκ ανάμεσα στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Μεταφορών & Υποδομών, Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υγείας, Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, από το οποίο ζητάτε να βάλει – και τελικώς βάζει με όλη του την καρδιά (αναμένεται και η εμπλοκή του στη φύλαξη και διανομή των εμβολίων κατά του κορωνοϊού) – πλάτη, σε όλα όσα τα άλλα Υπουργεία αδυνατούν να υλοποιήσουν, παρακαλούμε για μια συνάντησή σας μαζί μας ώστε να σας μεταφέρουμε τους όποιους προβληματισμούς έχει το σύνολο των Ελλήνων και των Ελληνίδων στρατιωτικών, που είναι σίγουρο ότι δεν θα ακούσετε από οποιονδήποτε άλλον.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top