0
Τρανταχτή διάψευση στον απίστευτο ισχυρισμό του πρωθυπουργού από το βήμα της ολομέλειας χθες στη Βουλή. 

Μιλάμε για ένα πρωτοφανές ψέμα που ντροπιάζει τον ίδιο, την κυβέρνηση και ολόκληρο το κοινοβούλιο. Αλλά προκαλεί και την κοινή λογική. Το ρεπορτάζ του καναλιού αποδόμησε πλήρως ένα από τα πιο χονδροειδή ψέματα που έχουν ειπωθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εκτός εάν ο άνθρωπος ζει σε μία εικονική πραγματικότητα και τον ποτίζουν με ψεύτικες ειδήσεις κάποιοι επικίνδυνοι συνεργάτες του.

Το κανάλι αποκλειστικότητα έδωσε στην δημοσιότητα το πόρισμα των επιτροπών δημόσιας υγείας το οποίο αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού. Και όμως χθες στην Βουλή ο πρωθυπουργός ψευδόμενος όπως αποδεικνύεται, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει ούτε μία επιστημονική μελέτη που να ισχυρίζεται ότι τα ΜΜΜ αποτελούν εστίες μετάδοσης του κορονοϊού»! Αντίθετα, όπως είπε, είχε στα χέρια του μελέτη που αποδεικνύει το αντίθετο. Ότι δηλαδή στα ΜΜΜ δεν κολλάει κορονοϊός!


Να σημειωθεί ότι η αναφορά αυτή του πρωθυπουργού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος απαίτησε να δώσει ο πρωθυπουργός στην δημοσιότητα την έκθεση στην οποία αναφέρεται. Και σύμφωνα με την οποία δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός στα ΜΜΜ. Φυσικά ο πρωθυπουργός δεν έδωσε καμιά έκθεση στην δημοσιότητα, γιατί απλούστατα τέτοια έκθεση δεν υπάρχει!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top