0
Eικόνες ντροπής και ξεφτίλας είδαμε πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας. Το ΚΚΕ διέσυρε την Κυβέρνηση, ενώ σε βίντεο που θα σας παραθέσουμε θα δείτε και το θράσος Κουτσούμπα κατά της Αστυνομίας! 

Για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες προκλήσεων από το ΚΚΕ. Σήμερα η ΝΔ, για άλλη μία φορά έκανε τα ''στραβά'' μάτια'' και ηττήθηκε, με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς να επικρατεί, δυστυχώς! 

«Θα το διαλύσουμε και θα φύγουμε όπως ήρθαμε»  

Παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα το ΚΚΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων για το Πολυτεχνείο.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αξιωματικούς μάλιστα να πλησιάζουν τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ για να του ζητήσουν να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι από το σημείο. Ο κ. Κουτσούμπας απάντησε θετικά, τονίζοντας ότι θα τηρήσουν τα μέτρα και θα φύγουν από το σημείο.

Δείτε βίντεο:  
 
Δηλώσεις Κουτσούμπα
«Κάνουν το αυτονόητο. Είναι συμβολική κίνηση νέων ανθρώπων του ελληνικού λαού -όπως βλέπετε είναι συγκεκριμένα άτομα- ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, σ’ αυτά που υπέφερε η χώρα μας εξαιτίας της πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».

Αυτό είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την πορεία που έκανε το ΚΚΕ στην Αμερικανική Πρεσβεία, παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων, μια απαγόρευση που χαρακτήρισε «απαράδεκτη, αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική, καταγγέλλεται από όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας».

Νωρίτερα ο κ. Κουτσούμπας κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

«Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι ζωντανά, διαχρονικά και επίκαιρα. Τα συνθήματα "Έξω οι ΗΠΑ", "Έξω το ΝΑΤΟ", "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία, δουλειά, μόρφωση, υγεία", εξακολουθούν να συγκλονίζουν και σήμερα τις καρδιές της ελληνικής νεολαίας, του ελληνικού λαού, που δίνουν τη μάχη τους και σήμερα και κάθε μέρα, ενάντια σε μια αντιλαϊκή πολιτική που συνεχίζεται όλα αυτά τα χρόνια» είπε.

Συγκέντρωση και από τον ΣΥΡΙΖΑ   

Εκδήλωση στον χώρο του ΕΑΤ/ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθεριας πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και της ηγεσίας του κόμματος.

Παρά τα απαγορευτικά μέτρα, η αξιωματική αντιπολίτευση πραγματοποίησε την εκδήλωση με τα περίπου 30 άτομα που βρέθηκαν εκεί να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Στην πρώτη σειρά ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Γραμματέας της Κ.Ο Όλγα Γεροβασίλη αλλά και διάφοροι βουλευτές όπως οι Νίκος Φίλης, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Νίκος Παππάς, η Θεανώ Φωτίου και η Εφη Αχτσιόγλου. 



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top