0
Η Στέφανι Βίνο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο χώρο του μόντελινγκ. 

Θεωρείται αυτή την στιγμή ένα από τα μεγάλα αστέρια της σόουμπιζ με πολλές φωτογραφήσεις στο δυναμικό της, παρουσιάσεις στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, ενώ πραγματοποιεί συνεχώς και πολλά διαφημιστικά – χώρια τα εξώφυλλα για τα λιγοστά περιοδικά που έχουν μείνει και την κάνουν διαρκώς ακόμη πιο σέξι. Όμως όλα αυτά, προ καραντίνας και κορωνοϊού.

Το μοντέλο ωστόσο όχι μόνο καταλαβαίνει την αναγκαιότητα του να προσέξουμε όλοι και να προφυλαχθούμε, αλλά έχει και διάφορες ιδέες για να κάνει τον περιορισμό στο σπίτι να περάσει λίγο πιο ευχάριστα. Γιατί μπορεί οι Αμερικάνοι να ξεχύθηκαν στους δρόμους λόγω του Halloween μερικές βδομάδες νωρίτερα, αλλά υπήρξαν και εκείνοι που γιόρτασαν στο σπίτι όπως έκανε και εκείνη. Γενικά, αν παρατηρήσει κανείς το προφίλ της στο Instagram, θα δει πως η Στέφανι έχει πολύ συγκεκριμένο τρόπο να περνάει καλά, βγάζοντας φωτογραφίες για το κοινό της που την ακολουθεί. Φωτογραφίες όπως μόνο αυτή ξέρει και μπορεί να πραγματοποιήσει.

Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε εδώ όλο αυτό το ατόφιο υλικό από τον λογαριασμό της, που παρουσιάζει την καθαρά σέξι πλευρά της και πως όλα μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά από το σπίτι, ακόμη και αν δεν κάνει φωτογραφήσεις για περιοδικά. Ευτυχώς για όλους εμάς, όταν αποφασίζει να ποζάρει, το κάνει χωρίς να φοράει και πολλά ρούχα. Και μπράβο της εδώ που τα λέμε γιατί κάτι τέτοιες μέρες, την έχουμε περισσότερο ανάγκη από άλλες φορές.

Απολαύστε την:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top