0
Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο της Αλεξίας Έβερτ σε ποστάρισμα στο Facebook, σχετικά με την χθεσινή παρουσία του ΚΚΕ, έξω από το Μέγαρο Μουσικής για την επέτειο του Πολυτεχνείου, με το οποίο αποκάλεσε «κατσαρίδες» και «τρωκτικά» τους διαδηλωτές.
Η αρθρογράφος Πέπη Ραγκούση ανάρτησε την σχετική φωτογραφία, γράφοντας: «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας» και η αντιδήμαρχος Αθηναίων σχολίασε από κάτω: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι»! 


Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, το σχόλιό της αυτό, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, με το ΚΚΕ δια στόματος του Νίκου Σοφιανού, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος, να ζητάει την παραίτησή της.

«Η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αλεξία Έβερτ, με κατάπτυστες δηλώσεις, χαρακτήρισε "κατσαρίδες" και "τρωκτικά" τα μέλη του ΚΚΕ που διαδήλωσαν χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δείχνουν το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχουν επιλέξει ορισμένοι από τον χώρο της ΝΔ. 

Μετά από αυτές τις άθλιες δηλώσεις είναι αυτονόητο το αίτημα των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ για άμεση παραίτηση της συγκεκριμένης αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων», ανέφερε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top