0
Απίστευτα πλάνα και στιγμιότυπα δημοσίευσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από τις τρομακτικές βολές των ελληνικών Patriot στο πλαίσιο Πολυεθνικής Άσκησης του NATO, με τη συμμετοχή δυνάμεων από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ολλανδία.

«Πήρε φωτιά» το Πεδίο Βολής Κρήτης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης βολών των ελληνικών πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας Patriot, σε άσκηση με άλλες χώρες- συμμάχους του NATO, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του του ΓΕΕΘΑ.

Ειδικότερα, από την Πέμπτη12 έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Πολυεθνική Άσκηση Αντιαεροπορικών Μονάδων PATRIOT(MultinationalTacticalFiring 2020),στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ).

Στην άσκηση συμμετείχαν με προσωπικό και μέσα η Ελλάδα και η Γερμανία καθώς και πληρώματα από την Ολλανδία και τις ΗΠΑ. Η άσκηση περιελάμβανε σενάρια αντιαεροπορικών και αντιβαλλιστικών βολών που εκτελέστηκαν από τη  Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27Νοεμβρίου 2020 σύμφωνα με Νατοϊκό Σενάριο, τα οποία αξιολογήθηκαν από Πολυεθνική Ομάδα του SHAPE.

Δείτε στιγμιότυπα και πλάνα:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top