0
Δεν μπορούσε να επιτρέψει στο ΚΚΕ το μονοπώλιο της «επαναστατικής Γυμναστικής» ο ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι διοργάνωσε και αυτός την δική του εκδήλωση παραβιάζοντας το lockdown.

Παρά το ότι δεν έκανε πορεία, είναι σαφές ότι στην εκδήλωση βρίσκονταν παραπάνω από 4 άτομα,ενώ αναρωτιέται κανείς ποιόν κωδικό έστειλαν οι μη-βουλευτές για να βγούν από το σπίτι τους.  Η ουσία είναι ότι τα κόμματα της αριστεράς εκθέτουν την κυβέρνηση, ενώπιον των πολιτών οι οποίοι παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους , διοργανώνοντας εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει μετατραπεί σε παρατηρητή.

Με τα γεγονότα αυτά αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει τους νόμους που ψηφίζει και ταυτόχρονα καταργεί στην πράξη την ισονομία μεταξύ των πολιτών. Ευθύνες φυσικά υπάρχουν και σε επίπεδο ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελείας.  

Συγκεκριμένα σήμερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στα πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ και νυν γραφεία του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών στο πάρκο Ελευθερίας για να τιμήσουν την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, με το παρών να δίνει και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. 

Κρατώντας στα χέρια τους από ένα κόκκινο γαρύφαλλο, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του μουσείου. Παρόντες μεταξύ άλλων, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γιάννης Μουζάλας, ο Νίκος Φίλης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Βούτσης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Νίκος Παππάς. loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top