0
Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» στη Νέα Πέραμο Αττικής, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών που αφορούν στην υποστήριξη των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων και εκτός της ενημέρωσης για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ουσιαστικά έδωσε και περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον των ειδικών δυνάμεων.

Έτσι σε τελικό στάδιο υλοποίησης σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του ΓΕΕΘΑ. είναι η αναδιοργάνωση των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων με μετατροπή της Νές Περάμου και της Ρεντίνας σε περιφερειακά κέντρα εκπαίδευσης ειδικών επιχειρήσεων με σκοπό να προσελκύουν και ξένες μονάδες.

Κτίρια, κολυμβητήριο, θάλαμοι και αποθήκες που θα συγκεντρώσουν σε περιφερειακό επίπεδο τις ΔΕΕ των γειτονικών χωρών, για παροχή τεχνογνωσίας και σχετικής εξειδίκευσης ζητάνε στον ΓΕΕΘΑ ενώ στους σχεδιασμούς είναι να γίνει μια αντίστοιχη κίνηση και για τα βόρεια .

Οι πληροφορίες θέλουν την δημιουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ εντός της Ρεντίνας, εκεί που βρίσκεται το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου, στο οποίο εδρεύουν πολλά και απαιτητικά σχολεία των Ειδικών Δυνάμεων.

Επίσης υπάρχει σχεδιασμός για συγκέντρωση των μοιρών της Βόρειας Ελλάδας στον Έβρο. Ο σχεδιασμός αναμένει έγκριση απ΄οτο ΚΥΣΕΑ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top