0
Ζούμε μια εφιαλτική δυστοπική κατάσταση όπου οι δυνάμεις ασφαλείας μπαίνουν στα σπίτια και τις περιουσίες των ανθρώπων, συλλαμβάνουν και επιβάλουν πρόστιμα όπως έγινε χθες το βράδυ καθώς η ΕΛ.ΑΣ. παρενέβη για πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα με τη συμμετοχή 31 ατόμων.

Το πάρτι το είχε διοργανώσει 24χρονη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για την κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, η οποία και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι ήταν παρόντες και παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού οι οποίοι και τέθηκαν υπό κράτηση μέχρι να πληρώσουν τα σχετικά πρόστιμα.

Ανάμεσά τους βρίσκονταν οι Ρατζέλοβιτς, Σεμέδο και Μπρούνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 2:30 τη νύχτα «κάποιος» κάλεσε στο 100 και δήλωσε ότι ενημερώθηκε μέσω των social media πως σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 127-Ν. Κόσμος με την επωνυμία Smart Hotel θα διοργανωθεί πάρτι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις με επικεφαλής τον βραδινό επόπτη Αθηνών και στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα που είχαν διοργανώσει πάρτι.

Κόπηκαν 30 διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, αλλά και συνάθροιση.

Επίσης συνελήφθη ημεδαπή 24 ετών ως διοργανώτρια για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ., των διατάξεων περί διάδοσης κορωνοϊού, για διατάραξη κοινής ειρήνης και της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι χθες δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν γυναίκα γιατί... κάθονταν σπίτι της με φίλους της και της επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ, σε ένα περιστατικό που πριν λίγους μήνες κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως συμβαίνει την Ελλάδα, καθώς παραπέμπει σε άλλες χώρες και άλλες εποχές.


Η κυβέρνηση αποφάσισε να πάει τον πόλεμο της πλατείας, ένα βήμα παραπέρα και από δω και πέρα να κυνηγάει ανθρώπους που φωνάζουν φίλους στο σπίτι τους!

Μία γυναίκα στην Πάτρα, που εν τέλει συνελήφθη από τις αρχές γιατί απλά είχε καλέσει μια φιλική παρέα στο σπίτι της, κάτι που πλέον απαγορεύεται στην Ελλάδα του κορωνοϊού.

Αστυνομικοί του Γ’ ΑΤ Πατρών, συνέλαβαν την γυναίκα, γιατί είχε βάλει μουσική και διασκέδαζε!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top