0
Η κυβέρνηση προετοιμάζει το κλίμα για μακρά παραμονή των Ελλήνων στα σπίτι τους που θα είναι πολύ πέρα του ενός μηνός που θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, δήλωσε πως τα μέτρα ήρθαν καθυστερημένα και πως πρέπει να φοράμε μάσκες παντού ακόμα και μετά το lockdown μέχρι τον Φεβρουάριο!

Μπορεί και Πάσχα δηλαδή...

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι δεν φτάνουν τρεις εβδομάδες για να μηδενιστούν τα κρούσματα. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να δούμε ποια μέτρα θα ληφθούν μετά την νέα καραντίνα. 

Ο καθηγητής τόνισε ότι συμφωνεί με το κλείσιμο των γυμνασίων και των λυκείων. Επίσης συμφωνεί με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ.
 
Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι είναι λάθος να προχωρούμε σε δράσεις με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας, όπως έχει κάνει και η Ευρώπη.

Από τα Χριστούγεννα και μετά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για παράταση του lockdown. Και στα 1.000 κρούσματα να φτάσουμε, το 1.000 θα γίνει 2.000 μετά το lockdown είπε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top