0
Ένας αστυνομικός έγινε... τσακωτός ενώ προσπαθούσε να πάρει ντόνατς αξίας 10 ευρώ με επτά λεπτά, με αποτέλεσμα να συρθεί στα δικαστήρια και τελικά να απολυθεί!

Δεν ξέρουμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (στην Ελλάδα μάλλον όχι και τόσο), αλλά με βάση όσα έχουμε δει σε πάρα πολλές ταινίες, στο εξωτερικό και δη σε Αμερική και Αγγλία, τα ντόνατς είναι η αγαπημένη λιχουδιά των αστυνομικών.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως τα παίρνουν τσάμπα. 

Ένας αστυνομικός στο Cambridgeshire της Αγγλίας, ωστόσο, αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει...

Ο Σίμον Ριντ, όπως αναφέρει το BBC, πήγε τον περασμένο Φεβρουάριο σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ να αγοράσει ντόνατς γνωστής αλυσίδας (Krispy Kremes). Αντί, όμως, να τα σκανάρει στο αυτόματο μηχάνημα του καταστήματος, πέρασε δύο φορές τα... καρότα που είχε πάρει, αξίας επτά λεπτών. Αμέσως έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα, πέρα από το γεγονός ότι έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών, να συρθεί σε δίκη και να τον «ξηλώσουν»!

Στο δικαστήριο, βέβαια, ο ίδιος είπε για το αν ήθελε να κλέψει τα ντόνατς: «Απολύτως όχι και είμαι τρομοκρατημένος που βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή την κατάσταση». Κατηγορήθηκε παρ' όλα αυτά για αναξιόπιστη συμπεριφορά εν ώρα υπηρεσίας και για έλλειψη ειλικρίνειας. Ο 37χρονος επέμεινε, από την πλευρά του, ότι απλά δεν πρόσεξε όταν σκάναρε τα ντόνατς, τα οποία, δε, σημείωσε, ήθελε να τα αγοράσει για να κεράσει τους συναδέλφους του.

Όπως είπε, είχε τοποθετήσει το άσπρο αυτοκόλλητο γραμμωτού κώδικα για τα καρότα στο πλάι του κουτιού των ντόνατς για να ελευθερώσει το χέρι του και στη συνέχεια προσπάθησε να τα σαρώσει και πρόσθεσε πως η μηχανή αυτοεξυπηρέτησης απέτυχε να σαρώσει τον κωδικό.

Οι εξηγήσεις του, όμως, δεν έγιναν πιστευτές... 

Η πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε ότι η συμπεριφορά του υπονόμευσε την εμπιστοσύνη του κοινού στην αστυνομία και ότι οι ενέργειές του ήταν ασυμβίβαστες με τον ρόλο του ως αστυνομικού.

Και κάπως έτσι, τον απέλυσαν!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top