0
Αστυνομικοί της ασφάλειας βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης (8/10) έξω από το σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη, στο Ντράφι, και περιμένουν, όταν και εφόσον εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον καταδικασθέντα για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, να σπεύσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ωστόσο, στη μονοκατοικία του Κασιδιάρη, από νωρίς το πρωί, παράθυρα και πόρτες είναι ερμητικά κλειστές, ενώ στον χώρο του πάρκινγκ δεν υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα και κανείς δεν γνωρίζει αν ο ιδρυτής του κόμματος Έλληνες για την Πατρίδα είναι εντός της οικίας.

Ο ρεπόρτερ του MEGA, που βρέθηκε στο σημείο, τόνισε πως η μόνη κινητικότητα που έχει παρατηρηθεί είναι από κάποιους γείτονες, που έρχονται και φεύγουν με τα αυτοκίνητά τους. 

Την ίδια στιγμή, στην Πεύκη, έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, επικρατεί απόλυτη ησυχία, ενώ στην είσοδο βρίσκεται αστυνομικός με πολιτικά. Το απόγευμα η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, και η κόρη της, βγήκαν για λίγο στο μπαλκόνι και μετά από λίγα λεπτά ξαναμπήκαν μέσα.

Τέλος, στο σπίτι του υπαρχηγού της οργάνωσης, Χρήστου Παππά, στου Παπάγου, επικρατεί, επίσης, απόλυτη ησυχία, ενώ κανείς δεν έχει μπει ή βγει από το εσωτερικό του. O Παππάς, ωστόσο, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, που βρέθηκε εκεί, είναι εντός της οικίας και περιμένει -και αυτός- να μάθει την ποινή του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.


 

Νωρίτερα, αξίζει να σημειωθεί, και ενώ το δικαστήριο διέκοψε για αύριο τη συνεδρίαση, η συνήγορος του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου κατήγγειλε ότι αστυνομικός παρακολουθούσε τον πελάτη της στη δουλειά του, με την εισαγγελέα, ωστόσο, να αντιδράει άμεσα: «Ο εισαγγελέας είναι αρμόδιος για την εκτέλεση των αποφάσεων. Δεν έχει δοθεί τέτοια εντολή», τόνισε η κυρία Αδαμαντία Οικονόμου, απαντώντας στην καταγγελία. 

Η υπεράσπιση, συγκεκριμένα, ανέφερε πως από το πρωί κάποιος αξιωματικός τον παρακολουθεί στον χώρο εργασίας του. Η συνήγορος ρώτησε, λοιπόν, αν υπάρχει σχετική εντολή αναφορικά με τους καταδικασθέντες. Η εισαγγελέας, απαντώντας, τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοια εντολή.

loading...


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top