0
Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργεί μετά την αλλαγή της τελευταίας στιγμής, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (29/10), στο πρόγραμμα του Alpha, αφού η εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν προβλήθηκε ποτέ. 

Το θέμα ήταν «κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας», με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και τον παιδίατρο/λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη.


Τελικά, η ενημερωτική εκπομπή αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία «Ένοχο μυστικό». Η αλλαγή έγινε και στο πρόγραμμα του σταθμού, που υπάρχει στην επίσημη σελίδα του, αλλά το τρέιλερ της εκπομπής είναι ακόμα on air, στο επίσημο κανάλι του Alpha στο Youtube, αλλά και στα social media του Αντώνη Σρόιτερ.

Το πρωί της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, μέσα από το «Πρωινό», μετέφερε όλο το παρασκήνιο για τη μη προβολή της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ, ενώ ο Γρηγορης Πετράκος έκανε μία νέα δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, τονίζοντας ο κ. Σύψας δεν μπόρεσε να αντιπαρατεθεί στα λόγια του. 


Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, ο Αντώνης Σρόιτερ πήρε θέση, λέγοντας ότι «η εκπομπή που δεν προβλήθηκε, έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίους λοιμωξιολόγους και άλλους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδημήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Οι ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα, χωρίς κανέναν αντίλογο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».



 ΠΗΓΗ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top