0
Με στημένες φωτογραφίες Ελλήνων και «Μακεδόνων» να ανταλλάσσουν χειραψίες πάντα με μάσκες, (για να μην... ξεχνιόμαστε)  το ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων των Σκοπίων  στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ).




Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ.

Μάλιστα το ΓΕΕΘΑ εμφανίζεται ένθερμος υποστηρικτής της «Βόρειας Μακεδονίας» και των «Μακεδόνων». Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει τέσσερις φορές με χαρά και στόμφο  το όνομα του γειτονικού κράτους.

Έτσι σε μια ανακοίνωση 131 λέξεων οι 16 από αυτές είναι «δημοκρατίες» και «βόρειες Μακεδονίες».

Πιο ένθερμος οπαδός (της κακής συμφωνίας όπως έλεγε η κυβέρνηση όσο ήταν αντιπολίτευση) από το ΓΕΕΘΑ δεν φαίνεται να υπάρχει.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Από την Τετάρτη 28 έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, ο Διοικητής Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και ο Τμηματάρχης Ειδικών Επιχειρήσεων επισκέφθηκαν τη χώρα μας κατόπιν πρόσκλησης της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ. H αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας παρακολούθησε εκπαίδευση Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων ενώ την 30 Οκτωβρίου 2020 παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής πτερύγων αλεξιπτωτιστών σε στρατιωτικό προσωπικό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, υπεγράφη επίσης Τεχνική Συμφωνία μεταξύ της χώρας μας και της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας για τη ρύθμιση των θεμάτων της διεξαγωγής συνεκπαιδεύσεων και ασκήσεων των ΔΕΕ των δυο χωρών. Τη συμφωνία υπέγραψαν εκ μέρους της χώρας μας ο Διοικητής ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ Υποστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας και εκ μέρους της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, ο Διοικητής Επιχειρήσεων των Ενόπλων της Δυνάμεων, Υποστράτηγος Pavle Arsoski».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top