0
«Ψευδείς οι κατηγορίες, η εφημερίδα συκοφάντησε και σπίλωσε την τιμή του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Βέρτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του κ. Αλέξης Κούγιας.


Ο κ. Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι έλαβε εντολή από τον πελάτη του Νίκο Βέρτη για να προσφύγει κατά της εφημερίδας «Μακελειό», μετά από δημοσίευμα στο οποίο κάνει λόγο για φοροδιαφυγή από τον γνωστό τραγουδιστή. 

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Αλέξης Κούγιας, «στο χθεσινό φύλλο της, η εφημερίδα "Μακελειό", χωρίς καμία προσπάθεια εκ μέρους του Στέφανου Χίου και των συνεργατών του να διασταυρώσουν την αλήθεια των όσων περιλαμβάνει το δημοσίευμα, με ακραίο τρόπο συκοφάντησαν και σπίλωσαν την τιμή του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Βέρτη.

Το δικηγορικό μας γραφείο και ο κος Αλέξης Κούγιας προσωπικά αντιμετωπίζουμε την παράνομη προσπάθεια μίας δικηγόρου Θεσσαλονίκης, η οποία ελέγχεται ποινικά και πειθαρχικά μαζί με συνεργούς της, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ψευδείς κατηγορίες εις βάρος του Νίκου Βέρτη, υποβάλλοντας σωρεία ψευδών και συκοφαντικών μηνύσεων και καταθέτοντας αγωγές, χωρίς ιστορικά και νομικά επιχειρήματα, μ’ έναν και μοναδικό στόχο: να αναγκαστεί ο Νίκος Βέρτης να τους καταβάλει χρήματα, τα οποία ούτε δικαιούνται ούτε τους οφείλει.

Ήδη μετά από επεξεργασία από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης επί των ψευδών καταμηνύσεων, έχουν αρχίσει και εκδίδονται απαλλακτικά βουλεύματα και είναι βέβαιο ότι όλη αυτή η παράνομη συμπεριφορά σε βάρος του Νίκου Βέρτη θα καταρρεύσει και οι δράστες όλων των παρανόμων πράξεων εις βάρος του θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Η εντολή που λάβαμε μετά το χθεσινό δημοσίευμα είναι να στραφούμε εναντίον όλων όσων με το χθεσινό δημοσίευμα τον συκοφάντησαν και τον δυσφήμισαν με προσφυγή τόσο στα ποινικά όσο και στα πολιτικά Δικαστήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top