0
Ο Αχμάντ Ελντίν, ιμάμης του παράνομου (;) τζαμιού Σαλάφ ους Σαλίχ «Αρ Ραχμάν», είχε το θράσος χθες να αναρτήσει βίντεο στο οποίο επιτίθεται στο Pronews.gr, ενώ την ίδια στιγμή επιβεβαιώνει και επαυξάνει τα λεγόμενά του πρώτου άρθρου μας, καθώς κατηγορεί εκ νέου τους 500.000 Έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. 

Ο κ.Ελντίν στο νέο του βίντεο δηλώνει πως δεν ζήτησε την καταδίκη των 500.000 ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής απλά θεωρεί πως είναι... συνένοχοι. 


«Ακριβώς, θεωρώ και το λέω ότι είναι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι ως ένα σημείο γιατί ψήφισαν ένα κόμμα το οποίο ασκεί βία», λέει συγκεκριμένα, όπως ακριβώς δηλαδή και στο πρώτο του βίντεο που ανάρτησε.

Τι εννοεί δηλαδή ο κ.Ελντίν με το «συνένοχοι»;  Δηλαδή τους χαρακτηρίζει εγκληματίες αλλά δεν ζητά την καταδίκη τους, καθώς είναι «γαλαντόμος» και τους «την χαρίζει»;

Όταν χαρακτηρίζεις κάποιον ως συνένοχο εννοείται πως τον εξισώνεις με τον... ένοχο και ζητάς την καταδίκη του, σύμφωνα με τον νόμο.

Οι επιθέσεις εναντίον 500.000 Ελλήνων πολιτών για την επιλογή της ψήφου τους και η λογική της συλλογικής ευθύνης, την οποία δυστυχώς δεν ασπάζεται μόνο ο κ.Ελντίν, είναι ο ορισμός του φασισμού.

Καλό θα ήταν λοιπόν κ.Ελντίν να αφήσει τις επιθέσεις εναντίον του Pronews.gr και να ζητήσει μία συγγνώμη στους 500.000 Έλληνες που προσέβαλε και κατηγόρησε.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top