0
Στον τουρκικό τύπο βλέπουμε πρωτοσέλιδα που δίνουν έναν διαφορετικό τόνο σε σχέση με την γραμμή της τουρκικής κυβέρνησης σχετικά με το ότι πέφτουν οι τόνοι από την πλευρά της Τουρκίας.


Χθες, υπήρξε η δήλωση του κ. Πέτσα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο οποίος ανέφερε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει η Ελλάδα την αποστρατικοποίηση των νησιών και σήμερα η εφημερίδα Sozcu έχει πρωτοσέλιδο και κάνει αναφορά στο ζήτημα αυτό γράφοντας αν τολμάτε μην αποσύρετε τους στρατιώτες από τα νησιά σας, ο Έλληνας δήλωσε ότι δεν θα αποσύρει τα στρατεύματα του από τα νησιά.

Το σημαντικό είναι ότι στην Τουρκία έχει μπει στην ατζέντα και αυτό το ζήτημα δεν υπήρχε. Αυτή η ρητορική ήταν μόνο στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Παράλληλα στην Χουριγιετ υπήρξαν δημοσιεύματα ότι αναβαθμίζεται η βάση της Σούδας. Μάλλον υπάρχει σχέδιο από την ελληνική ηγεσία να γίνει ένας μεγάλος ναύσταθμος στα πρότυπα του Ακσαζ (απέναντι από την Ρόδο) και αυτό το σχολιάζει η εν λόγω εφημερίδα με μεγάλο δημοσίευμα και λέει η Ελλάδα πάλι δεν ησυχάζει κάνει κίνηση στην Κρήτη ως απάντηση  Ακάζ αναφέροντας πως ο κ. Φλώρος έχει δώσει εντολή να αναβαθμιστεί ο ναύσταθμος της Σούδας. Στόχος της Ελλάδας γράφει είναι να έχει δύο μεγάλους στόλους, ο ένας του Αιγαίου και ο άλλος του Μεσογείου.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top