0
Τα αποτελέσματα απο τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, για να προχωρήσουν τις έρευνες που θα συνθέσουν το πάζλ της Ομάδας Λαικών Αγωνιστών (Ο.Λ.Α).


Οι αστυνομικοί εκτιμούν, πως ο 42χρονος από τους τρεις συλληφθέντες είχε στενές σχέσεις με τον κεντρικό πυρήνα της Ο.Λ.Α, όμως με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν μπορούν ακόμη να δέσουν την υπόθεση. Η συνέχεια των ερευνών, θα καθοριστεί απο τα ευρήματα στα tablet, τα usb και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, που θα συνδυαστούν με τα στοιχεία απο την φυσική παρακολούθηση, αφού ο 42χρονος, ήταν τα τελευταία χρόνια σε στενό κλοιό για σχέσεις με την Ο.Λ.Α.

Οι συλληφθέντες κατά τη μεταγωγή τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων


«Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μπορεί να μην δένουμε κατηγορία, όμως εκτιμούμε οτι έχουμε απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη οργάνωση» αναφέρει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «οι επαφές του 42χρονου σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηρίων, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σύντομα σε νέες συλλήψεις».

Τα ευρήματα από τη γιάφκα


Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί, προσπαθούν να διαπιστώσουν τη σχέση του δεύτερου συλληφθέντα, στο σπιτι του οποίου βρέθηκαν τα δυο πιστόλια, με την συγκεκριμένη οργάνωση, όπως επίσης και αν η 36χρονη γυναίκα που ήταν γνωστή στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχει ανάμειξη σε υποθέσεις του αντάρτικου πολης.

Και οι δύο, είναι πρόσωπα που δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθον την ΕΛ.ΑΣ για υποθέσεις που αφορούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι έρευνες κινούνται και προς την κατεύθυνση εντοπισμού του χώρου όπου κρύβονται τα καλάσνικοφ-σφραγιδα της Ο.Λ.Α που τα χρησιμοποίησε στις ενέργειες της. Κάτι που εκτιμουν ότι ισως προκύψει απο τις αναλύσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστηρια των στοιχείων που βρέθηκαν εκει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top