0
Στην αρχή ακουγόταν σαν κάτι πολύ μακρινό. Κάτι που δύσκολα θα λάβει τηλεοπτική σάρκα και οστά. 


Κάτι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πολύ… μακρινό.

Ωστόσο, η επιμονή, η στοχοπροσήλωση και η αποφασιστικότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη έκαμψαν και το τελευταίο εμπόδιο και είναι, πλέον, γεγονός: σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ προχωράει στη δημιουργία καναλιού, το οποίο θα προκαλέσει αίσθηση.

Ποιο θα είναι αυτό; Το PontosTV! 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης- γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν τον Πόντο- προχωράει στη δημιουργία του PontosTV, με στόχο τη συνέχιση της γλώσσας και το να προαχθεί η ποντιακή κουλτούρα, βάζοντας στο «κόλπο» και τους νεότερους ηλικιακά ανθρώπους που, ενδεχομένως, έχουν χάσει την επαφή τους με τις ρίζες τους.

Το κανάλι, όπως μαθαίνει το dailymedia, θα έχει unique περιεχόμενο (ειδήσεις στα ποντιακά και πολλά άλλα), και αναμένεται να «παίζει» στις μεγάλες πλατφόρμες της Ελλάδας.

Όσο για το πότε θα «βγει» στον αέρα; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εντατικές προετοιμασίες το προσεχές διάστημα, με στόχο το PontosTV να «ντεμπουτάρει» στους δέκτες μας στο επόμενο εξάμηνο (κάπου μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, δηλαδή).

Μια ξεχωριστή κίνηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που αναμένεται να ενώσει τους… απειράριθμους πόντιους στην Ελλάδα, που θα έχουν, οσονούπω, το δικό τους κανάλι.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top