0
Ενώπιον της Α ' Ανακρίτριας Ηρακλείου, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης για την απολογία τους οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό δύο εκ των συμμετεχόντων.


Για λόγους ασφαλείας, προσήλθαν στο δικαστικό μέγαρο ανά έξι. Για το λόγο αυτό οι απολογίες τους διήρκεσαν έως αργά το μεσημέρι.

Έτσι ξεκίνησαν όλα στην Κρήτη: Εκατοντάδες Πακιστανοί επιχείρησαν να λιντσάρουν Έλληνα! (videos)


Όσον αφορά στο ποινικό σκέλος της υπόθεσης, που σχετίζεται με τη συμπλοκή, αφέθηκαν και οι 22 ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, δεν τους επιτρέπεται να επιστρέψουν στο Τυμπάκι, θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα που έχει οριστεί, και παράλληλα τους απαγορεύεται να κινηθούν εκτός νομού Ηρακλείου.

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι όλοι θα οδηγηθούν στο τμήμα αλλοδαπών προκειμένου να εξεταστούν τα έγγραφά τους και να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι διοικητικά.  

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος τους σωρεία διώξεων. Ειδικότερα τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Επίσης διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: Συμπλοκή, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Σημειώνεται ακόμα, ότι σε σύσκεψη στον Δήμο Φαιστού ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, με φόντο το τεταμένο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή (Δείτε ΕΔΩ). υποσχέθηκε αυξημένη αστυνόμευση, ισχυρότερη παρουσία στο  αλλά και ενίσχυση δυνάμεων με ΤΑΕ και διμοιρίες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top