0
Ένα ατυχές περιστατικό είχε ένας από τους συμμετέχοντες σε τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου του Ρίζο ντε Τζανέιρο, αφού παρότι αποχώρησε από τη συζήτηση, ξέχασε την κάμερα του ανοιχτή.


Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας από τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη αφού αποχώρησε, ξέχασε την κάμερα του ανοικτή και ξεκίνησε να κάνει σεξ στο κρεβάτι με την σύντροφό του.

Ο άνδρας σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Globo, δεν είναι δημοτικός σύμβουλος, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό άγνωστο εάν του επιβλήθηκε κάποιου είδους τιμωρία για την απερισκεψία του.

Μάλιστα η τηλεδιάσκεψη συνεχίστηκε για ακόμα τέσσερις ώρες χωρίς καμία άλλη διακοπή. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη παρότι παρατήρησαν τη σκηνή διατήρησαν την ψυχραιμία τους και συνέχισαν κανονικά τη συζήτηση σαν να μην συμβαίνει τίποτα.



Σύμφωνα με τη Dailymail, την τηλεδιάσκεψη προήδρευσε ο πρόεδρος του Κόμματος Σοσιαλισμού και Ελευθερίας, Λιονέλ Μπρισόλα, ο οποίος συνέχισε την τηλεδιάσκεψη παρά τα όσα διαδραματίζονταν στο διπλανό παράθυρο.

Επρόκειτο για μία συνάντηση του δημοτικού συμβούλιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Metropoles» μίλησαν για το πώς θα εξασφαλιστεί μέσω του δήμου φαγητό για όλους τους μαθητές για όσο καιρό διαρκέσει η πανδημία. 

Σε μία δήλωση του ο Μπρισόλα ανέφερε ότι το επεισόδιο ήταν μία «ακούσια αδιακρισία» και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι το πραγματικό θέμα της συζήτησης δεν τονίστηκε από τα ΜΜΕ.

«Μόλις καταλάβαμε τι συμβαίνει, ζητήσαμε από τους ανθρώπους που χειρίζονται τον ήχο και την εικόνα να σταματήσουν τη μετάδοση της συγκριμένης κάμερας, γιατί εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι άλλοι συμμετέχοντες δεν έχουμε μία τέτοια δυνατότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπρισόλα.

Επίσης τόνισε τη σημασία του ζητήματος που συζητήθηκε  που για τον ίδιο είναι να «παρουσιαστεί η ανικανότητα της πόλης, η οποία παρότι έχει πόρους, αδυνατεί να εξασφαλίσει τον σεβασμό στα δικαιώματα των παιδιών».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top