0
Κάποιος ή κάποιοι εντός των κόλπων της ΝΔ, πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μειοδοτική πορεία της «παρέας» Μητσοτάκη. Δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται η πορεία προς τη Χάγη, για την ακρίβεια η παράδοση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία του Ερντογάν. 


Οι επόμενες γενεές θα αφορίζουν και θα καταριούνται, όχι μόνο το νοσηρό πρωθυπουργό και τη Sagrada Familia, αλλά και εκείνους που δεν είχαν την τόλμη και το ανάστημα να εμποδίσουν τον (υ)ιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να υλοποιήσει αυτό το ανοσιούργημα που σχεδίασε το Βερολίνο. Ας μην νομίζουν ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και άλλα επώνυμα στελέχη του κόμματος, ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο της σημερινής ή της μελλοντικής κριτικής των ιστορικών και κυρίως του ελληνικού λαού.

Εδώ και ένα χρόνο, παρακολουθούμε όλοι τις γερμανικές «καντρίλιες» και «πιρουέτες» του Κυριάκου Μητσοτάκη που υπηρετώντας την Καγκελαρία του Βερολίνου οδηγεί τη χώρα σε εδαφικό ακρωτηριασμό.

Από την ημέρα που εισήλθε στο Μαξίμου, η πατρίδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. «Hunger Games» και εθνική ταπείνωση.

Εξαρχής εφάνη ότι δεν έχει καμία επιρροή στον διεθνή περίγυρο. Αντίθετα, άπαντες τον θεωρούν υπάκουο πιόνι της Γερμανίας, όπως και όλη την οικογένεια Μητσοτάκη. Ούτε επενδύσεις έφερε στην Ελλάδα, ούτε υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με τον επιβαλλόμενο τρόπο. Από νωρίς είχε γνώση του ενδεχομένου της πανδημίας αλλά δεν ενημέρωσε την κοινωνία. Ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του, ότι το ενδεχόμενο του lockdown είχε συζητηθεί τον περασμένο Ιανουάριο με τον καθηγητή Τσιόδρα.

Μπορεί μάλιστα να υποθέσει κάποιος ότι αξιοποίησε την πανδημία και τον κορωνοϊό για να φοβίσει και να παθητικοποιήσει περισσότερο την ελληνική κοινωνία, ώστε να αποδεχθεί μέσω αυτού του φοβικού κλίματος, τετελεσμένα γεγονότα στο Αιγαίο. Πλήρωσε δεκάδες εκατομμύρια από την τσέπη του φτωχού και αδύναμου ελληνικού λαού για να περάσει το μήνυμα: «μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς». Πράγμα που μπορούσε να κάνει, χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ!. Σπατάλησε όμως το αίμα και τους κόπους των Ελλήνων φορολογουμένων για να τον αποθεώνουν τα μέσα του κου Αλαφούζου και τα άλλα καλολαδωμένα κυβερνητικά κανάλια. Έβαλε μέσα στην καρδιά του κράτους, δηλαδή στο Μαξίμου, τους «Ροζάκηδες», τους Σημιτογενείς και τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Όσους δηλαδή αναγνώρισαν και προώθησαν επί σειρά ετών τα … «ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο. Από την πρώτη στιγμή που παρέλαβε την εξουσία, στόχος του και σκοπός του (βάσει οδηγιών του Βερολίνου) ήταν πώς θα «περάσει» από την κοινή γνώμη την άποψη, ότι πρέπει να τα βρούμε οπωσδήποτε με την Τουρκία, έστω και με εδαφικές απώλειες, προκειμένου να μην πάμε σε πόλεμο.

Με το lockdown δημιούργησε την απαραίτητη παθητικοποίηση και «φύτεψε» φόβο στις ψυχές των Ελλήνων, έτσι ώστε το δίλημμα «πόλεμος ή εθνική υποχώρηση και ταπείνωση» να πάρει την απάντηση που ήθελε. Δηλαδή, διάλογος, Χάγη και μοιρασιά σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Πάνω στο τραπέζι δεν βάζει τίποτα η Τουρκία. Μόνο τον «τσαμπουκά» της. Εμείς βάζουμε το Καστελόριζο, τη μειωμένη «επήρεια», τις θαλάσσιες περιοχές μας και τις προηγούμενες συμφωνίες που κατοχύρωναν τα σύνορά μας και την εθνική μας κυριαρχία.

Ο Μητσοτάκης μιλάει για «θεωρίες συνωμοσίας», ενώ ο ίδιος είναι πιόνι και συνωμότης. Τολμάει και μιλάει για fake news, ενώ ο ίδιος επί ένα έτος πρωταγωνιστεί στην κατασκευή fake news που διανέμει στην κοινή  γνώμη, ως «ενημερωτική τροφή» σε ένα πολύπαθο λαό. Παραπλάνησε τους Έλληνες και ποτέ δεν τους είπε την αλήθεια για τις κινήσεις του Ερντογάν και για όσα έκανε για να τις ανακόψει. Για την ακρίβεια, άφησε όλες τις πρωτοβουλίες στον Σουλτάνο, όπως τον πρόσταξε να κάνει η κα Μέρκελ. Τώρα, οι νεοδημοκράτες αντιλαμβάνονται ότι αυτός που κυβερνάει δεν διαφέρει σε τίποτα από τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου. Ακολουθεί το ίδιο μειοδοτικό μονοπάτι. Εξυπηρετεί τους Γερμανούς επιχειρώντας να πείσει τους Έλληνες, ότι η Ευρωπαϊκή Ελλάδα είναι δυστυχώς εντελώς μόνη της, δεν έχει εταίρους, δεν έχει συμμάχους και επομένως δεν μπορεί να τα βάλει  με τη μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό Τουρκία. Έχει ακυρώσει με τη στάση του και τις επιλογές του, όλα τα προνόμια που του δίνει η συμμετοχή μας στην Ατλαντική Συμμαχία και οι ισχυρές συμφωνίες που έχουμε με Αμερικανούς και Ισραήλ. Έχει παραδοθεί στα κελεύσματα των ανθελλήνων και «ψυχασθενών» της γερμανικής κυβέρνησης, που εδώ και δέκα χρόνια μας θεωρούν αποικία τους και χρησιμοποιούν ως «μαριονέτες» τους κουίσλινγκς των Αθηνών.

Η πολιτική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καρμπόν εκείνων που οδήγησαν στην γκρίζα ζώνη των Ιμίων, στην επαίσχυντη συμφωνία της Μαδρίτης και στο κατοχικό μνημόνιο.

Κάποιοι μέσα και έξω από τη ΝΔ, πρέπει να σταματήσουν τον κατήφορο προς τη Νέα Λωζάνη και την εθνική πανωλεθρία. Οι Τούρκοι δεν πρόκειται να σταματήσουν με το Καστελόριζο ή τα 28 νησιά που λένε ότι θέλουν ή την κυριαρχία πέραν του 28ου Μεσημβρινού. Αυτό είναι μόνο το πέρασμα του τουρκικού στόλου στον Κεράτιο Κόλπο, όπως συνέβη πριν από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.  Θα επεκτείνουν τις απαιτήσεις τους στη Θράκη, στην Κύπρο και σε  άλλα νησιά του Αιγαίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Sagrada Familia εκτιμούν, ότι αν το θέμα πάει στη Χάγη, μέχρι να βγει η απόφαση, θα νέμονται την εξουσία, θα «ψήνουν» την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί με τις λιγότερες αντιδράσεις το αποτέλεσμα του Διεθνούς Δικαστηρίου και στο φινάλε θα πούνε ότι: «δεν μπορούν να παρακάμψουν μία απόφαση διεθνών δικαστών». Εκτιμούν, όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες είναι αμνήμονες. Φυσικά, το Διεθνές Δικαστήριο, στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν πρόκειται να δικαιώσει πλήρως την Ελλάδα. Η συνθήκη της Λωζάνης θα τροποποιηθεί και η έχουσα μεγάλη ακτογραμμή στη Μεσόγειο Τουρκία, θα αποκτήσει νησιά, βραχονησίδες και εκτεταμένο έλεγχο σε θαλάσσιες περιοχές.

Κάποιοι, εντός και εκτός ΝΔ, πρέπει να ανακόψουν τη μειοδοτική πορεία του γερμανόφιλου Μητσοτάκη. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από τις γραμμές των άρθρων του antinews. Καλά είναι τα άρθρα, καλές είναι οι επισημάνσεις αλλά δεν φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ενδεχομένως βοηθάνε τα οικονομικά σχέδια κάποιων φίλων του πρώην πρωθυπουργού, αλλά δεν αναχαιτίζουν την πορεία προς την εθνική ήττα, προς τη μεγάλη ταπείνωση.

Επί ημερών οικονομικής κατοχής, αυτός ο λαός μόνο θλίψη, μελαγχολία, απόγνωση και βάσανα λαμβάνει από την πολιτική ελίτ του τόπου. Εγκλωβισμένος μέσα σε ένα σκηνικό «Hunger Games» που του έστησαν οι Γερμανοί και το βαθύ κατεστημένο, οι κλώνοι των δοσιλόγων της κατοχής. Πληρώνει μόνο πλεονάσματα αίματος και παρακολουθεί τη συρρίκνωση του Έθνους.

Είναι ώρα να υπάρξει μαζική αντίδραση εσωτερικά στο κόμμα. Οι πρώην πρωθυπουργοί και τα μεγαλοστελέχη της παράταξης δεν μπορούν να μένουν σιωπηλοί, τυφλοί και κουφοί. Δεν μπορούν να παριστάνουν τα τρία πιθηκάκια. Ούτε να μένουν ακίνητοι φοβούμενοι ότι θα τιμωρηθούν από ξένα κέντρα. Πρέπει να διαλέξουν μεταξύ της αγάπης του λαού και των ιστορικών του μέλλοντος ή μιας οποιασδήποτε «τιμωρίας» από τους ξένους που έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε πεδίο βολής.

Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη…


Τρεις φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο Μητσοτακη και τη σύζυγο του Μαρικα από την ιστορική συνέντευξη που μου έδωσε, απολογούμενος για τα λάθη της Αποστασίας και λέγοντας ότι «μετάνιωσε»:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top