0
Την τακτική της σιωπής επιμένει να ακολουθεί η 35χρονη Ε. Κ. η οποία κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, με θύμα την 34χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία ύστερα από επτά δύσκολα χειρουργεία βρίσκεται πλέον στο σπίτι της.


Παρά το γεγονός πως η κατηγορουμένη ακολουθεί πιστά το σχέδιό της το οποίο θεωρεί πως θα της χαρίσει την ελευθερία της, οι εξελίξεις την πρόλαβαν και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει μία ακόμα πιο σκληρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο επιβαρυντικό στοιχείο προστίθεται στη λίστα, το οποίο δικαίως θεωρείται και το πιο σημαντικό. Όπως αναφέρεται, ολοκληρώθηκε τρεις μήνες μετά στα εγκληματολογικά εργαστήρια η εξέταση της καπαρντίνας που βρέθηκε στο σπίτι της και η οποία σύμφωνα με τις Αρχές είναι η ίδια με εκείνη που φορούσε η δράστιδα με το βιτριόλι το πρωινό που επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα.

Όπως αποδείχθηκε, στο ρούχο το οποίο πήρε η Αστυνομία από το σπίτι της 35χρονης εντοπίστηκαν ίχνη από το καυστικό υγρό το οποίο έλιωσε κυριολεκτικά το πρόσωπο του θύματος.

Το νέο στοιχείο είναι αδιάσειστο, με τον δικηγόρο της 35χρονης να καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα δυσκολότερες καταστάσεις. Πλέον, δεν υπάρχει κανένα νόημα να εξακολουθήσει η δράστιδα να αρνείται την εμπλοκή της, με την Ιωάννα να μπορεί επιτέλους να χαμογελά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top