0
Η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θεωρεί κομβικής σημασίας το μέτρο της χρήσης μάσκας.



Γι’ αυτό και έχει αποφασίσει να είναι αμείλικτη με όσους, υιοθετώντας θεωρίες συνωμοσίας της πλάκας, αρνούνται να εφαρμόσουν το μέτρο θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των ίδιων και των συμπολιτών τους.

Έτσι, αυστηρές ποινές περιμένουν και τους μαθητές που δεν θα φορούν τη μάσκα στο σχολείο τους. 

Ο Στέλιος Πέτσας αποκάλυψε τις προθέσεις της κυβέρνησης:

«Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι. Να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών. Όπως λέχθηκε χθες  δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε όσον αφορά την προσοχή του μαθητή στο μάθημα με τη χρήση της μάσκας, ούτε όσον αφορά την υγεία του. Επομένως, το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, ότι είναι για την υγεία τους η χρήση της μάσκας. Τώρα, εάν δεν φορά κάποιος μάσκα, δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην τάξη. Το πλέγμα των μέτρων για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων -που φυσικά θα υπάρχει- θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση θέλει περισσότερο να τιμωρήσει τον ανεύθυνο γονέα που στέλνει το παιδί του στο σχολείο, παρά το ίδιο το παιδί.

Γι’ αυτό στο τραπέζι έχουν πέσει και συζητούνται 2 ποινές. Αποβολή του μαθητή που δεν θα φοράει μάσκα και τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο στον γονέα το οποίο ίσως και να ξεπερνάει τα 150 ευρώ που ισχύει μέχρι τώρα. Αν το πρόστιμο είναι 200 ευρώ πχ, περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος γονιός θα τολμήσει να στείλει το παιδί του χωρίς μάσκα στο σχολείο! Ανάγκα και θεοί πείθονται…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top